3 types die je tegenkomt in de sportschool

En hierom ga je dus nooit

Door Elise | zondag, 18 juni, 2017 | LIFE. | reacties

Je scheurde gisteren uit je broek na de derde portie bitterballen op het terras dus je besloot vandaag maar weer eens naar de sportschool te gaan. Als je binnenkomt vraagt de baliemedewerkster je nog steeds of je nieuw bent terwijl je haar salaris toch echt al twee jaar lang mogelijk maakt.. Ach, steun je ook eens een goed doel. Als je de zaal in kijkt zakt de moed je in de schoenen en koop je liever gewoon meteen een nieuwe broek en portie bitterballen. Dan maar een maat groter.

1. De kreuner

Het is dat mannen anatomisch gezien geen kinderen kunnen baren maar anders zou ik toch zweren dat de sportschool weleens verandert in een grote verloskamer. Grote baby’s, dat zijn het. Oké, natuurlijk mogen er wat kreuntjes en pufjes te horen zijn tijdens een zware work-out. Alleen die spartacus geluiden mogen achterwege gelaten worden, zeker gezien de algehele veiligheid; want als er straks dan echt ineens een man moet bevallen geloof ik hem natuurlijk niet meer.

2. Het ongeleide projectiel

Als het eruit ziet alsof diegene niet goed weet wat ie aan het doen is, dan is dat waarschijnlijk ook zo. Dit probeert het ongeleide projectiel te verbloemen door interessant te doen op zijn telefoon maar in werkelijkheid zoekt hij op hoe het apparaat, dat hij al 20 minuten bezet houdt, precies werkt. Iedereen moet ergens beginnen, maar doe dat lekker ergens anders.

3. Fake fitgirls

Onvermijdelijk. Want wie ben je eigenlijk als je geen foto’s post van jezelf in sportkleding? Wat als je gezegend bent met een goed figuur, maar niet met veel Instagram volgers? Wat als je niet van sport houdt, maar wel van jezelf? Dan ga je naar de sportschool en maak je foto’s van jezelf, deze post je dan én je zet voor je naam “Fitgirl”. Dit herhaal je zo’n 3 á 4 keer in de week. Zo weet niemand dat je alleen squat bij het pakken van een zak chips uit het onderste keukenkastje en je helemaal geen intieme band hebt met een crosstrainer. Denk je..