De Verhulstjes binnenkort ook op TV te zien!

schermafbeelding 2023 11 05 om 103433
Ben je een fan van 'De Verhulstjes' maar heb je geen Videoland-abonnement? Dan is er goed nieuws voor jou! Binnenkort is het populaire programma ook te zien op reguliere televisie. Het vijfde seizoen, met nieuwe avonturen van het bekende Vlaamse gezin, komt naar RTL 8.

Avonturen De Verhulstjes

Het vijfde seizoen van 'De Verhulstjes' belooft een mix van luxe, avontuur en familieplezier. De familie gaat op reis en bezoekt verschillende prachtige locaties. Ze verblijven in hun tweede huis in het zonnige Saint-Tropez, gaan kamperen in de Ardèche - waar Gert dierbare jeugdherinneringen heeft - en maken een indrukwekkende cruise door Scandinavië. Dit seizoen brengt hen van de Duitse havenstad Kiel naar de charmante straten van Kopenhagen en door naar de adembenemende Noorse fjorden in Hellesylt, Ålesund en Flåm.

Luxe en lachen aan boord met de Verhulstjes

Het cruiseschip waarop de familie Verhulst reist, is een toonbeeld van luxe. Met faciliteiten als zwembaden, cafés, restaurants en zelfs een spa aan boord, wordt het een reis om nooit te vergeten. De kijkers kunnen zich opmaken voor hilarische momenten en hartverwarmende familiebanden die in dit seizoen worden uitgelicht. Het belooft een seizoen vol verrassingen en plezier te worden, perfect voor de fans die de familie al jaren volgen.

RTL 8

Volgens Televizier zal het nieuwste seizoen van 'De Verhulstjes' vanaf 21 januari om 19.00 uur te zien zijn op RTL 8. Dit biedt een fantastische kans voor iedereen zonder Videoland-abonnement om deel te nemen aan de reis en de belevenissen van dit geliefde Vlaamse gezin. Mis het niet en zet de datum alvast in je agenda!

↡ Bekijk hier de video ↡