Wat er gebeurt als je seks hebt met een te grote piemel

Let op: meer nadelen dan voordelen..

Door RUMAG Redactie | vrijdag, 16 september, 2016 | FCK. | reacties

Is ‘ie te klein? Of juist te groot? Het is altijd een discussie. Maar wat we wel weten is wat er kan gebeuren als je seks hebt met een té grote pik. Of jij nu degene bent die ‘em erin krijgt, of juist degene bent die hem erin stopt; voor beide zitten er risico’s aan. Pas verdomme op, want de volgende dingen kunnen dus gebeuren:

1) De lul kan breken

Je leest het goed. Er zitten dan geen botten in een penis. Wel zwellichamen, die maken de penis hard. Is de vagina niet diep genoeg voor die monstercock? Dan kunnen de zwellichamen scheuren. Fucked up. Letterlijk. Enkeltje ziekenhuis alstublieft.

1111

2) Het kan de baarmoeder beschadigen

Stel die brandslang gaat te diep. Dan kan ‘ie zo de baarmoeder begroeten. Niks beleefds aan. Want het zal ongetwijfeld met harde stoten gebeuren. Kan je ook even uitkijken lullo? Thanks.

2222

3) De vajayjay kan scheurtjes oplopen

Een te grote hotdog in een te klein broodje zorgt voor scheurtjes. Geen pleister die daarbij kan helpen. Gescheurd is gescheurd. Tip: veel (maar ook echt veel) glijmiddel kan hierbij de oplossing zijn.

3333

4) Die shit doet gewoon pijn, man

Een grote pik doet gewoon zeer. Sommige houden van die pijn. Anderen juist helemaal niet. Misschien stop je er wel eens een komkommer in. Het is maar waar je van houdt. Gekkie.

4444

5) Pijpen kan voelen als een kaasschaaf

Ah, pijpen. Bij een kleine pielemuis zal het je wel lukken. Maar bij een grote is het net wat anders. Omdat je je mond zo ver opent, glijden je tanden er sneller langs. Daar wordt hij niet blij van. Integendeel. Een kaasschaaf op je dick is het laatste wat je wilt. Je wilt seks, geen tosti.

5555

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *