Ze heeft al een vriendje en toch flirt ze met me

Slik je geweten door en
profiteer ervan of draai je om.

Door RUMAG Redactie | maandag, 11 juli, 2016 | FLIRT. | reacties

Maar WAAROM zou ze met je flirten ook al heeft ze een vriendje? Nou, daarom:

1) Just for fun! Ze houdt van je aandacht. Klaar. Ze wil je aandacht en ze wil graag dat je haar leuk vindt.

2) Ze wil bevestiging. Ze kan je aandacht opeisen om zichzelf ervan te overtuigen dat ze nog steeds mooi en aantrekkelijk genoeg is om je aandacht te krijgen. Ze wil een ego boost en ze gebruikt jou om het te krijgen.

3) Ze is ongelukkig. Haar vriendje geeft haar misschien niet genoeg aandacht of behandelt haar slecht. Ze is ongelukkig en bij jou zijn maakt haar blij.

4) Ze wil meer. Sommige vrouwen zijn gewoon irritant en een pain in the ass. Zij kunnen een perfecte relatie met hun eigen vriend hebben, maar willen nog meer. Misschien is de aandacht van haar vriend niet genoeg. En nu wilt ze die van jou ook.

5) Ze voelt zich tot je aangetrokken. Deze dame ziet jou wel echt zitten maar ze is niet van plan er iets mee te doen. Ze heeft iets met een andere jongen en wilt hem niet kwijt. Ze is nog steeds gek op hem.

6) Moreel dilemma. Zo nu en dan, kan je het voorkomen, dat het meisje met een vriendje in kwestie jou oprecht leuk vindt en iets met je wilt. Ze is ongelukkig in haar eigen relatie en gelooft dat ze gelukkiger is in jouw armen. Maar ze is te aardig (of te bang) om het uit te maken met haar eigen vriend omdat ze zijn hart niet wilt breken.

ryanbeetjeloco

Zal ze haar vriend voor jou dumpen?

Oké, even geen bullshit. Tenzij je echt heel geduldig bent, zal ze niet zo snel haar vriend voor je dumpen. Ze zal je gebruiken, even genieten van je aandacht, beseffen hoeveel ze eigenlijk nog steeds van haar vriendje houdt en je vervolgens dumpen bij het grofvuil.

Eerlijk? Sommige vrouwen kunnen gewoon kut zijn. Als haar vriend haar niet de aandacht geeft die ze nodig heeft en er komt even een andere dude om de hoek kijken, die haar wel die aandacht geeft, zal ze deze aandacht al snel aannemen en reflecteren. Ze geeft je hoop, totdat ze beseft dat jij (of zijzelf) verliefd wordt en vervolgens trekt ze de stekker eruit en dumpt ze je.

dontgo

WHAT DO YOU WANT?

Ah gossie. Word je een beetje verliefd knul? Dan is het niet zo héél verstandig om haar te te laten kiezen tussen jou en haar vriend. Dit brengt een hoop ellende met zich mee.

Een vrouw kan flirten en doen alsof ze smoorverliefd is, maar als je ooit een klein stapje verder wilt of naar haar gevoelens vraagt, trekt ze zich waarschijnlijk snel terug. (Tenzij ze écht overweegt haar vriendje te dumpen.)

Sommige chicks kunnen egoïstisch en gemeen zijn. Ze weet dat een andere jongen gevoelens voor haar heeft, terwijl ze zelf ’s avonds een andere dude welterusten kust. En toch doet het haar niet zoveel.. ze geniet van de aandacht en doet niet echt de moeite om te voorkomen dat hij verliefd wordt. Maar ze doet alsof haar neus bloedt.

Dus merk je dat ze je leuk vindt? Flirt rustig, doe het rustig aan en zet niet meteen je hart open. Ze gebruikt je.. dus haal er zelf ook wat uit. If you know what I mean. (In ieder geval totdat je zeker weet dat ze voor je gaat en bereid is om haar vriend te verlaten.)

what-do-you-want

Wat moet je doen als een meisje met een vriendje jou leuk begint te vinden?

De belangrijkste tip die je in gedachten moet houden is dat, als je voor haar valt, het belangrijk is jezelf niet emotioneel aan haar te hechten. Als je single bent en gewoon wat plezier zoekt, dan kun je makkelijk terug flirten. Misschien dat ze zelfs een affaire met je begint, terwijl ze zelf ondertussen alle chaos en verwarring in haar hoofd oplost.

Maar als je op zoek bent naar een serieuze relatie: vriend.. draai je om en loop gewoon weg, want er is een grote kans dat je heartbroken achterblijft. Wees op je hoede en doe voorzichtig met jezelf. Word niet verliefd, tenzij ze bereid is met jou verder te gaan.

ryan-huilie

Moet je haar wegjatten?

Kijk: een vrouw kan een man verlaten als ze ongelukkig met hem is. En dat is logisch, dat is acceptabel. Iedereen is wel eens vast komen te zitten in een slechte relatie. Als je haar echt leuk vindt, echt iets voor haalt voelt, dan kan je het er op wagen, zolang je haar niet alleen gebruikt voor een ego boost.

Maar dan zijn er ook nog de meisjes die een leuke relatie hebben met prima vriendjes, en nog steeds geilen op de aandacht van andere jongens. Van dat soort chicks moet je uit de buurt blijven. Jullie hebben het misschien even leuk, maar een paar flirtjes later ruilt ze je in voor de volgende.

Dus als deze aandachtzoekende hoer dame je alleen maar gebruikt, slik je geweten door en profiteer ervan of draai je om.

Ben je een vrouw tegen gekomen maar is ze helaas al bezet? Geef haar niet al je aandacht en word vooral niet smoorverliefd. Doe chill, ontdek wie en wat ze écht is en maak een verstandige keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *