10 psycho dingen die een vrouw voor de eerste date denkt

1. Wat zal ik aandoen? Ik wil wel een beetje sexy, maar ook niet te, gewoon aantrekkelijk, maar ook weer niet te. Misschien beter iets meer standaard? Jezus, er ligt echt geen ene kut in m’n kast. Morgen nog even de stad in anders.

2. Ik moet ik m’n nagels ook nog lakken – en m’n tenen ook. Just in case.

3. Wat als we niks weten te zeggen? Hopelijk is hij niet zo saai … Wat de fuck moet ik hem vragen? Hij zal wel hobbies hebben ofzo … of een huisdier. Ik poep in m’n broek voor die awkward stiltes. Desnoods vraag ik ‘m wel naar z’n saaie wereldreis waar hij 2 uur over kan vollullen. Hoop ik.

4. Wat zal ik doen als hij niet komt? Ik wacht vijf minuutjes hoor. Dan peer ik ‘m. Pfff.

5. Ja fuck man, misschien lijkt hij wel helemaal niet op zijn foto? Misschien is ‘t wel een lelijke, kleine, slissende dwerg. Nog ff een keertje zijn profielfoto checken.

6. Wat zal ik eten? Met wat blijf je er nog een beetje goed uitzien? Salade? Mehhh. Spaghetti bolognese? Fuck no. Misschien van tevoren even een broodje eten.

7. Als hij over zijn ex begint ga ik hoor.

8. Als hij een sex on the beach bestelt ga ik ook. Doe je toch niet? Net zoals een strawberry daiquiri. Dikke doei.

9. Benen wel of niet scheren? Ok. Fuck it. #slutmodeactivated. Scheren.

10. Nog even Lisa appen dat ze me moet komen halen voor het geval hij echt drie keer niks is. Oooooooh, zo fucking lastig alles. Beter blijf ik gewoon thuis.

Share

Geef een reactie