Skip to main content

Iedereen houdt er van om complimentjes te krijgen. Maar soms wil je iemand gewoon keihard beledigen. Een bitch op haar plek zetten. Een eikel de mond snoeren. Hoe pak je dat aan, zonder zelf als bitch of eikel uitgemaakt te worden? Nou, op de volgende manier. Beledigingen vermomd als complimentjes. Is een ijzersterkte tactiek. En om je alvast op weg te helpen, heb ik er een paar voor je onder elkaar gezet.
1) Wauw, ben je nou zoveel afgevallen?

2) Ik vind het geweldig dat je je helemaal niet met mode bezig houdt!

3) Je ziet er heel goed uit voor je leeftijd!

4) Mij bevalt het niet, maar het zou jou geweldig staan!

5) Je huid is echt goed bleek! In de 15e eeuw zou je echt prachtig zijn!

6) Ik bewonder je gezonde eetlust!

7) Wauw, ik heb dezelfde jurk! Wat goed dat ze die ook in jouw maat hebben.

8) Met make-up zou je er echt goed uitzien!

9) Hey, op die foto zie je er wel echt goed uit!

10) Ik vind het tof dat jij je niet zo druk maakt om hoe je er uit ziet!

11) Ik wou dat ik mijzelf kon laten gaan net als jij dat doet!

12) En je kunt echt leven van je kunstwerken?

13) Wat zie je er goed uit! Ik herkende je bijna niet!

14) Voor een roodharige ben je echt knap!

15) Je doet me denken aan m’n moeder/vader!

16) Oh, ik had je ouder geschat!

17) Ja, jij kan dat zeker dragen met je kleine borsten!

Leave a Reply