Kijk toen het buiten rond de twintig graden was en de zon volop scheen was dat verplicht binnen zitten nog niet zo erg. Lekker buiten in de tuin of gewoon onderuitgezakt op de bank met het raam wijd open. Maar nu het buiten vies grauw en regenachtig weer is, slaat de verveling pas echt toe. Weet jij van gekkigheid ook niet meer wat je moet doen? Probeer het record ‘M&M’s met stokjes eten’ te verbreken, test eindelijk je zelfbruiningscrème, ren een marathon in je huis, scheer je hoofd kaal of leer je hond een nieuw trucje!

 

 1. Leer alle telefoonnummers van je vrienden uit je hoofd. Er komt ooit weer een moment dat je stomdronken op een festival staat met een lege telefoon en dan is het toch verdomde handig dat je alle nummers van je vrienden uit je hoofd kent.
 2. Scheer je hoofd kaal! Altijd al willen weten hoe je hoofd er nou echt uit ziet zonder haar? Dit is je moment. Blijkt je kale hoofd een totale mislukking? No Problem, de komende maanden zie je toch bijna niemand.
 3. Leg al je snacks op alfabetische volgorde.
 4. Leer je huisdier een nieuw trucje.
 5. Probeer eindelijk die zelfbruiningscrème en wie weet heb je straks een prachtig kleurtje of je loopt net zo rond als Donald Trump (orange).
 6. Bak een taart en eet hem in een keer op.
 7. Gooi alle kapotte pennen die je in huis hebt eindelijk eens weg.
 8. Ren een marathon in je huis op je balkon of in de tuin. Deze Fransmans ging je al voor!
 9. Sorteer al je apps op kleur.
 10. Haal al je sieraden uit de knoop.
 11. Verwissel de foto’s in je fotolijstjes.
 12. Gooi alle verwassen strings en boxers die je al sinds je 15e hebt eindelijk eens weg.
 13. Probeer zo snel mogelijk een zak chips leeg te eten.
 14. Leer naaien.
 15. Begin alvast met het schrijven van kerstkaarten.
 16. Lak al je nagels in een verschillende kleur.
 17. Verbreek het Guinness World Record M&M’s met stokjes eten. Het huidige record M&M eten in een minuut staat op naam van Kathryn Ratcliff uit Engeland. In 2011 at zij 65 M&M’s in een minuut.
 18. Probeer zo lang mogelijk op een been te staan.
 19. Verzamel alle kaarten die je ooit hebt gehad en probeer alle postzegels los te wekenDIT VIND JE OOK LEUK: ZO KRIJG JE EEN GELUKKIG LEVEN TIJDENS QUARANTAINE
 20. Maak alvast een Sinterklaas gedicht voor al je gezinsleden.
 21. Haal je oude LEGO, KNEX of barbiepoppen van zolder.
 22. Sluit een weddenschap af met je vrienden en probeer zo snel mogelijk alle rijstkorrels in een pak rijst te tellen.
 23. Volg een online wijncursus. De eerst volgende keer dat je uiteten gaat en de ober vraagt wat voor wijn je wilt drinken, kun je eindelijk eens wat anders antwoorden dan: ,,Doe maar de huiswijn.”
 24. Verwijder alle reclamemails uit je mailbox.
 25. Bedenk alvast een thema voor een feest (met een onmogelijke dresscode), voor als we straks eindelijk weer feestjes mogen houden.

 

DIT VIND JE OOK LEUK: RITCHY’S ROMANCE: SEKSUELE PRIKKELS