Skip to main content

Dat de Alpaca’s in de top 3 van mijn persoonlijke lijstje van leukste dieren staan is een feit. Ze hebben een lange wollige nek, klein wollige lichaampje en korte pootjes. Ze doen niet echt iemand kwaad en willen gewoon een beetje kauwen op wat gras. No problemo toch? Vandaar dat ze makkelijk bij vele andere plekken zouden passen.

1. Alpaca’s op het kantoor

Wanneer je, net als ik, van die lange dagen op kantoor maakt, is het wel leuk om een beetje afwisseling te hebben. Een kwartiertje chillen met deze beesten doet een mens goed. Body en mind worden weer één. Misschien kunnen ze wel even jouw taken overnemen?
Alpaca's

2. Alpaca’s op school

Hoe nice zou het zijn als je docent wiskunde ziek zou worden en je een Alpaca als invaller kreeg? Geen moeilijke formules meer. Enkel les over hoe je het beste gras vindt en welke wol het zachts is voor een dekentje. Of zoiets. Verras ons!
Alpaca's

3. Alpaca’s bij je thuis

Do I need to say more?
Alpaca's

4. Alpaca’s bij de tandarts

Onze knuffelbare vrienden zijn zo nu en dan wel eens bij de tandarts te vinden, omdat hun gebit dan een beetje scheef gaat. Maar hoe fijn is het dat, voordat je in je kies geboord wordt, je eventjes kan ontspannen met een Alpaca bij de tandarts? Dacht ik ooook.
Alpaca's
Waar zou jij deze rakkers het liefst tegenkomen? Laat het hieronder weten!

Leave a Reply