Skip to main content

Natuurlijk hebben we allemaal een schurfthekel aan ruzies en discussies, maar als het dan toch zover moet komen, bring it on madafaka! Want even heel eerlijk; het is toch heerlijk om een discussie te winnen en er nog een weekje van te kunnen nagenieten met een vies glimlachje op je smoel? Vooral na een bitchfight met meneer. Ben jij net als wij? Mooi. Dan zijn hier vijf manieren waarmee je sterker staat (of viezer, whatever)… en altijd WINT.

1. Oude koeien uit de sloot halen

Eén van onze superpowers is dat we elk voorvalletje tijdens onze relatie kunnen herinneren. Gebruik het in je voordeel, want wie wil er nou niet herinnerd worden aan iets dat ze jaren geleden hebben gedaan en er nu nog eens voor mogen boeten? Love it.
gif_gossip_girl

2. Meisjestranen

Alhoewel een goed tegenargument misschien ook niet heel verkeerd zou zijn, probeer eens één traantje te laten en BAM. For the win. Als je ooit het gevoel krijgt dat je vriendje zijn argument opzich best logisch klinkt (snik) zet je waterkraantje open.
gif_girl_crying

3. Slachtoffertje spelen

Fuck gelijkheid man: speel gewoon het slachtoffer. Als hij jou weer eens beschuldigt van hoe je iets doet, of iets dat je niet doet, zeg gewoon hoe hij jou altijd de schuld geeft en verwacht dat je perfect bent. Simsalabim. Stik er in.
gif_girl_heartbroken

4. Emotionele chantage

Aaahhrg zo lekker hè, emotionele chantage. Combineer dit met puntje numero 3 en je hebt de discussie al gewonnen. En voor de de perfecte finishing touch: probeer met je hele houding  “je hebt me pijn gedaan” uit te stralen. Heerrrlijk.
gif_gossip_girl_blair

5. Mindfucking

Voordat hij ook maar z’n mond opentrekt, begin het gesprek alvast met: “Ja, ik weet het, het is allemaal mijn schuld.” herhaal de “je hebt me pijn gedaan” houding en blijf een beetje zielig in een hoekje zitten. Wedden dat hij sorry komt zeggen met een etentje bij je favoriete tent?
gif_blair_gossip_girl
PS: Voor het geval je bekrompen zieltje het niet helemaal begreep: we maken een grapje. Het is beter om op dit vlak er op een volwassene manier met elkaar uit te komen.

Leave a Reply