6 bekenden die je liever niet tegenkomt

Een bus of treinreis kun je af en toe helaas niet uit de weg gaan als arme student. Die privatejet komt nog wel. Blijf onderweg wel ALTIJD op je hoede, want je weet nooit wanneer je je beste buk-move uit de kast moet halen. Oefen alvast een goede snoekduik onder de stinkstoel van diegene voor je, zodat je straks niet onverwachts vast komt te zitten met je pasgewassen haar in een afgelebberde kauwgombal.

  1. Je ex met zijn nieuwe mormel 

Heel kut dit, maar stiekem ook wel een lekkere boost voor je zelfvertrouwen. Waar zouden ze heen gaan? De kinderboerderij om haar piggy-family te bezoeken of een seksshop voor een geil masker? Oké oké, even centraal. Zelfbewust als je bent; vandaag is ook niet jouw beste dag, dus BUKKEN! Áls je hem(en haar) dan onder ogen komt, zorg dan wel dat je er super hot uitziet!

  1. De BFF-slet van vroeger

Oh shit. Moet je haar nou negeren, begroeten, of high fiven; op haar hand of op haar gezicht? De fake bitch heeft wel ooit de jongen die je leuk vond gekust voor je neus. Heel wat jaartjes geleden wel. Toen je lippen net groot genoeg waren om een duckface te maken en ze van onder pas net begonnen te groeien, maar toch.

  1. Die collega waarbij je je hebt ziek gebeld voor vanavond

Je ziet er dan wel niet op je best uit vandaag maar met je gezondheid is niks mis. Gewoon een keer geen zin in dat gore werk met die gore collega’s. Alleen de gedachte is al misselijkmakend. Overigens moet je nog 6 afleveringen van die spannende serie kijken op Netflix. En strikt als je bent, heb je voor jezelf een deadline gesteld; vannacht 01:00 uur. Dusss doei. I’ve got important shit to do.

  1. Die roddelkut van de overkant met haar veel te harde shagstem

Voor je het weet zit ze half op je met haar dikke pizzareet in je gezicht te hijgen. Ze weet precies wanneer de buurman poept, wie de inparkeersloebers van de straat zijn en wanneer op de hoek de gordijnen sluiten voor een avontuurtje(als ze er al niet zelf bij is met een stalkdrone). Het is een wonder dat ze achter haar beschimmelde geraniums is weggekropen om deze reis te maken. Mijn complimenten en bedankt voor het compliment. I know I’m interesting, but don’t follow me please.

  1. De zelfingenomen docent

Nooooo…die irritante docent van een paar wijken verderop. Woonachtig in een iets meer economisch verantwoord huis dan jij. Bukken met je kop voordat hij de hele economische revolutie door je oor raast. Joeee meneertje, welcome to reality. De enige economische revolutie die wij jongeren kennen is van kwartjes in een spaarvarken naar een paar tientjes op een pinpas om je OV op te laden. En de rest op te zuipen dit weekend. Hmm..na het weekend komt een gezellig babbeltje met hem misschien wel van pas…

  1. Die jongen die een aandenken voor je achterliet vorig weekend

Kleur: wit.
Locatie: face.
Waar je de dag erna pijnlijk achter kwam. Tijdens je abrupte vertrek had je beter toch maar wel even de pijnlijke confrontatie kunnen aangaan met de spiegel. Daar ging je dan, onwetend en onschuldig de straat op… gehuld in een witte korst boven je oogbal. Juist ja, maagdelijk wit.

 

 

Share