Skip to main content

Laten we gelijk beginnen met een statement: exen zijn kut. Ze bezorgen je sowieso een hele hoop hoofdpijn, onnodig veel stress en een dikke reet (tja, al die chocolade moet ergens heen). Logisch dus dat gekwetste chicks wraak willen nemen. Maar hoe? Je kan bijvoorbeeld zeggen dat je zwanger bent, z’n kledingkast afbranden of zijn Playstation bij het grofvuil zetten, maar wij vrouwen houden meer van een geraffineerde spelletje. Van die vieze mind games waarvan hij jou nooit echt kan beschuldigen. Als jij een gedumpte chick bent, heb je de volgende spelletjes sowieso wel gespeeld.

1. Extra gezellig en leuk met zijn vrienden doen

Eigenlijk zijn z’n vrienden echt een achterlijke zooitje Neanderthalers, maar toch blijf je aardig en geïnteresseerd. Je luistert aandachtig naar hun verhalen en drinkt als een chille chick gezellig een biertje mee. Zij hebben alleen nog maar positieve verhalen over jou en je ex voelt zich echt een idioot dat hij jou heeft laten lopen. Mission accomplished.

2. Op Snapchat een sexy foto van jezelf maken en ‘per ongeluk’ naar hem sturen

De klassieker! Vooral dat onschuldige appje daarna is erg leuk. ‘Oeps, die was niet voor jou bedoeld! Ik ben zo onhandig hihi.’ In your face, lul.

3. ‘Toevallig’ opduiken op plekken waar hij ook is

Elke chick is een soort van Sherlock Holmes, dus dit spelletje is een eitje. Even z’n social media uitpluizen en je weet binnen no-time waar hij uithangt. Vervolgens moet je net doen alsof je hem niet ziet en als hij jou aanspreekt, lekker verbaasd zijn: ‘Oh, jij ook hier? Dat is toevallig!’

4. Je nieuwe scharrel expres meenemen naar zijn favoriete kroeg

Dit is gewoon lekker irritant. De meeste guys hebben wel een stamkroeg of vast café waar ze heen gaan. Natuurlijk willen ze niet dat jij daar bent mét je nieuwe, lekkere vlam. Beetje overdreven lachen en te sexy naar je date kijken en je hebt je ex zo op de kast.

5. Iets doen wat jullie eigenlijk samen wilden doen

En dit dan vervolgens keihard in z’n gezicht wrijven door miljoenen foto’s op Facebook te posten. “Wilden wij dit samen doen joh? Helemaal vergeten.” #sorrynotsorry

6. Veel te hard roepen dat hij mega slecht was in bed

Dit zeg je dan natuurlijk wel tegen mensen die hem kennen, maar niet zijn vrienden zijn. “Hoe mijn seksleven met Joost was? Welk seksleven? Een panda heeft nog een hoger libido dan hij. En als we een keer seks hadden, was het binnen twee minuten weer klaar en hij krijste hij op z’n hoogtepunt als een varken. Ja, ik vond het ook een beetje raar.”

Leave a Reply