Skip to main content

Heb jij ook lekker gespaard tijdens de lockdown en ben je helemaal ready om je volgende vakantie alvast te plannen? Maar zoek je nog een bestemming om je zuurverdiende centen te spenderen? We hebben de mooiste Airbnb’s ter wereld voor je op een rij gezet.

1. ZEN HOUSE, BARCELONA

Mis je je vrienden ook met de dag meer? Dan zal dit ‘Zen House’ in Barcelona je onwijs vrolijk maken. Met plek voor VIJFTIEN gasten kan je zonder iemand achter te laten genieten van een prachtige villa, hoog in de bergen. Deze Spaans ingerichte villa heeft een eigen zandstrandje, een prachtig zwembad met uitzicht over de stad. En met 10 minuutjes rijden ben je in het centrum van Barca! Wie wil dat nou niet?

2. VILLA & ROOFTOP POOL, MEXICO

Mexico is perfect voor de avontuurlijke reizigers onder ons. Het is een flinke reis maar je krijgt er onwijs veel voor terug. Deze villa staat in San Miguel, het midden van Mexico. Proef de echte Mexicaanse cultuur en geniet tegelijkertijd van deze bijzondere villa. Met het zwembad boven op het dak, kan je vanuit de woonkamer je vrienden boven je zien zwemmen. Gelukkig is het leven in Mexico niet zo duur, want daardoor kan je van dit mooie plekje genieten voor relatief weinig geld! Vamos!
 

3. DESIGNER VILLA, BALI 

Minimaal vijf mensen in je directe omgeving zijn waarschijnlijk in de afgelopen drie jaar naar Bali geweest. Vraag je je af waarom? Dan is hier het antwoord: het is geweldig. Het leven op Bali is zo goedkoop, dat je een villa ter waarde van 2000 euro hier vind voor 200 euro. Geniet in deze villa van je eigen zwembad, de meeste luxe badkamers en genoeg entertainment in de villa. En dat allemaal midden in de natuur naast het strand op een bijzonder eiland.

 

4. SUITE WITH A VIEW, ZUID-AFRIKA

Nog een plek waar je voor weinig geld in de mooiste villa’s terecht kan: Kaapstad, Zuid-Afrika. Met nog geen tien minuten lopen ben je bij de adembenemende Camps Bay. Deze baai staat bekend om zijn witte strand en het helder blauw water. Geniet vanuit je privé zwembad naast je suite van dit uitzicht. En dat allemaal met ruimte voor 6 gasten voor tussen de 200 á 300 euro per nacht. Ook spreken ze hier gewoon Nederlands en hoef je je dus geen zorgen te maken dat de ober je niet verstaat.

5. CITY APARTMENT, MALEISIË 

Als je nog steeds dacht dat je veel geld nodig had voor een spectaculair verblijf, lees dan goed het volgende: voor nog geen 15 euro per persoon, per nacht heb je een appartement midden in Kuala Lumpur. Een modern appartement waar jij en je partner samen kunnen genieten vanuit het rooftop zwembad met uitzicht over de gehele stad. Ontdek tegelijk gemakkelijk de Maleisische cultuur want met één stap sta je midden in de stad.

6. MEGA STRAND VILLA, BARBADOS

Misschien heb je dusdanig veel kunnen sparen in de maanden dat we niet konden reizen, dat deze villa op je lijstje staat. Een strandhuis zo groot dat je je vrienden en jezelf er gewoon kan kwijtraken. Dit huis heeft alles erop en eraan. Wat dacht je van een infinity pool naast je slaapkamer, een geweldig uitzicht over de Caribische zee vanuit je bed en ultiem veel luxe. Het kost alleen wel 1300 per nacht…

DIT VIND JE OOK LEUK: 5 x DE RAARSTE AIRBNB’S IN NEDERLAND