Gebruik deze zeven flirt-feitjes in je voordeel

De meeste flirten als voorspel. Sommigen alleen als hobby. Een knipoog. Een complimentje hier en daar. Iedereen heeft wel zijn eigen manier. Hier zijn een paar interessante feitjes over flirten met je crush. Wist je bijvoorbeeld dat flirten ook heel gezond is voor je?

1) Mannen gaan sneller de fout in bij flirten

Een man versieren. Makkelijk is anders. Hij heeft het vaak niet eens door. Je trekt alles uit de kast. Je trekt zelfs alles uit. Nog steeds zal hij je vragen of je hem wel mag. Ingewikkeld dus. Maar, er zijn ook uitzonderingen. Er zijn mannen die vriendelijkheid verwarren met flirten. Van die “kijk-mij-eens” ventjes. Denken dat elke meid hem versiert. Je lacht vriendelijk en hij vraagt je meteen mee naar een weekendje Parijs. Wow, back off dude.

cat

2) Voeten spelen een grote rol bij het flirten

Staan de voeten van je crush richting jou? Topper. Goeie kans dat je vanavond bij hem in bed ligt. Staan zijn voeten een andere kant op? Balen, dat wordt Netflixen. Het liefst de The Notebook, lekker janken. Staan zijn voeten naar binnen? Dan wilt hij benaderd worden. Dát, of hij moeten gewoon heel nodig pissen.

fuck off

3) Na-apen moet je zien als een compliment

Dit is een hele goeie. We doen mensen waar we ons tot aangetrokken voelen na. Apen-dingen dus. Checken of hij ook met jou flirt? Kijk even op je horloge. Let dan op of hij hetzelfde doet. Of ga anders zitten. Doet hij dat ook? Haak erin en binnenhalen. Blub.

giphy

4) Flirten is gezond voor je!

Niet direct stoppen met sporten. Of met die gezonde shakes van je. Maar flirten geeft wel een boost aan je gezondheid. Uit onderzoek blijkt (dus het is echt) dat flirten zorgt voor meer witte bloedcellen. Deze witte rakkers boosten je immuniteit en algemene gezondheid. Te gek.

feelgooood

5) Mensen die veel flirten krijgen de meeste aandacht

Dus niet die chick die 2 push-ups draagt. Of die haar wenkbrauwen zo fleeky heeft. Natuurlijk helpt dat, maar het is niet alles. Stel je bent bij een huisfissa. Als je in een uurtje 35 “flirt”-signalen uitzend, zullen er minimaal 4 personen op reageren. 35 lijkt inderdaad veel. Maar jij bent natuurlijk constant bezig. Met je vingers door je haar. Knipogen. Een zwoele glimlach. Sexy beest dat je bent.

attentieee

6) In een Amerikaanse stad is flirten illegaal

Okay check dit. In Haddon Township, New Jersey is het illegaal om te flirten. Gewoon verboden. Iedereen daar met een relatie is dus indirect strafbaar. Niet leuk PINO’s checken, oppassen maar. Dan is Nederland toch wel chill. Hier krijg je geen boete als je knipoogt.

winky

7) Mannen hebben het liever direct

“Ik wil dat je me hard neemt”. Dat hoort een man graag. Direct. Zeg waar het op staat. Flirtgedrag valt hem namelijk niet snel op. Langzame wezens. Vrouwen willen trouwens iets anders. Een originele binnenkomer. Waar over nagedacht is. Maar zowel man als vrouw hebben liever geen “schattige” openingszinnen. Je wilt toch het bed in? Geen fucking pony.

bangbanggewoonboef

 

Share