Dankzij de pornobusiness lijkt het alsof er niks heerlijkers is voor een vrouw dan dan een man oraal te bevredigen. Even klaar met dat sprookje nu. Want zo fijn zijn die blowjobs niet. 

“A blowjob a day keeps the lawyer away.” Zal wel, maar eerlijk is eerlijk zo’n warme worst in je mond is ook niet alles. Om even een beeld te schetsen waarom het niet per se de heerlijkste bezigheid van een vrouw is, hebben we een lijst opgesteld met de nodige uitleg.

1. Hij explodeert zonder waarschuwing als een IJslandse geiser in haar mond. Te veel, gewoon te veel.

2. Of er gebeurt helemaal niks, waardoor ze denkt dat hij niet klaar is gekomen. Resultaat: deukje in haar ego.

3. Ook dikke, klodderige sperma kan nasty zijn. De zoute smaak en korrelige structuur is verrrrrrre van heerlijk.
Tip: meer drinken mannen, want je wil niet dat er stukjes van jullie ongeboren kinderen tussen haar tanden blijven zitten of gehemelte blijft plakken.

4. De smaak van zure sperma in combinatie van de geur van een plakzak is gewoon goor. Oké, aan die plakzak na het tukken kan je misschien niet zoveel doen. Aan die zure smaak daarentegen wel. De oplossing? Ananas vreten heren. Voor je het weet ontbijt je vrouwtje met een portie sperma in plaats van een fruitsmoothie.

5. Vrouwen voelen zich tijdens de daad als een simpel seksspeeltje. Je hoeft haar niet alleen te complimenteren om haar kleding, kookkunsten en lieve karakter, ook down under heeft ze bevestiging nodig.

6. Hij wil het te vaak, zonder een wederdienst aan te bieden. En dat gaat vervelen. Voor wat, hoort wat! Tip: trek dit short aan en maak duidelijk dat ook jíj open staat voor een lekker toetje.

7. Ze is veganistisch en het gaat gewoon tegen haar principes in.

VIND JE OOK LEUK:
VAN DISPUUTSTRUTJE TOT PAARDENWIJF: WELK TYPE MEISJE BEN JIJ?