Skip to main content

Terwijl meiden – vooral na een pijnlijke break up – hun ex voor altijd verbannen uit hun leven, het liefst naar de hel, lijken jongens minder problemen te hebben met het voortbestaan van hun exen.
1. Ook al geeft hij het niet graag toe, hij vindt haar nog steeds leuk en aantrekkelijk.

2. Hun relatie was eigenlijk wel ehh.. leuk. Waarom was het ook alweer uit?! Hij laat het deurtje nog even op een kiertje staan.

3. Voordat ze een stelletje waren, waren ze beste vrienden. En nadat ze uit elkaar gingen vielen ze weer terug in de vriendschappelijke fase, omdat ze wel nog steeds om elkaar geven – als BFF’s.

4. Ze hebben samen dezelfde vriendengroep en zien elkaar dus nog steeds elk weekend, of ze nou willen of niet. Dit soort ex-contact kan je een beetje moeilijk ontlopen.

5. Soms kom je het snelste over je ex heen door er weer onder te gaan liggen; seks zonder verplichtingen. Ze kennen elkaar en weten op welk knopje ze moeten drukken voor het ultieme genot.  Daarna awkward blijven kletsen hoeft niet.

6. Hij is er nog niet overheen en kan het gewoon niet over zijn hart verdragen om het contact helemaal af te kappen.

7. Is zijn liefdesleven gewoon een beetje kut? Af en toe een appje of drankje met zijn ex kan zijn ingedeukte ego een beetje uitdeuken. Hij zal dan niet opnieuw met haar gaan, maar het is leuk om te weten dat het kan, als hij wil.

Leave a Reply