Skip to main content

Vrouwen voelen zich altijd aangetrokken tot foute mannen. Het is gewoon zo. Ze zijn stoer, pikken niets van anderen en gaan hun eigen weg. Maar. Meestal zijn ze ook bot, vrouwonvriendelijk en totaal niet meelevend. Toffe gasten dus. Zorg dat je niet verliefd wordt op zo’n lul. Brengt alleen maar ellende. Check hier of je al te laat bent.

1) Hij maakt (alleen maar) grappen over vrouwen

Een dikke no-go. Ja, je hebt de nodige zelfspot. Maar hij doet het wel heel vaak. En het gaat alleen maar over hoe kut vrouwen eigenlijk zijn. Deze guy is niet goed bij zijn hoofd.

2) Hij neemt jou niet serieus

“Ja, ja schatje”, “Het zal allemaal wel meevallen”, ”Maak er nou niet zo’n drama van”. Als hij zulke shit tegen je zegt, geeft hij niet zo heul veel om je. Duidelijk wel.

3) Hij praat slecht over jouw familie

“En die broer van je is al helemaal een mongool”. Gast, dat zeg je toch niet? Als je met hem verder wilt moet hij zich ook aanpassen aan jouw familie. Tenzij jij je eigen familie haat. Dan zullen jullie wel een lekker stel worden. Helemaal prima.

4) Hij neemt en neemt alleen maar, zonder te geven

Tijdens de seks denkt hij alleen aan zijn eigen orgasme. Het boeit hem niet wat jij er van vond. En hij leent geld van je. Ja, je krijgt het echt terug. Dat is al de vierde keer dat hij dat zegt. Als het alleen maar eenrichtingsverkeer is, moet je geen toekomst in hem zien. Nemen en geven, niet nemen en gaan, weet je nog?

5) Hij wilt nooit naar jou luisteren

Oh, je hebt problemen? Boeit hem niet. Hij speel liever FIFA. En wanneer hij toch luistert, moet hij snel weer weg. Empathie is voor hem een buitenlands woord.

6) Hij verkiest zijn vrienden boven jou

Jullie gaan al een tijdje uit en hebben iets groters gepland. Een dagje Efteling bijvoorbeeld. Supercute.  Maar dan. 1 dag voordat jullie zouden gaan, belt meneer af. Hij gaat toch maar met zijn vrienden mee. Oh okay. Je had toch al niet alles in je agenda verschoven voor hem.

7) Hij houdt je aan het lijntje

Hij kan niet zonder jou. Maar aan een vaste relatie wilt hij niet beginnen. Dat is voor hem te veel. Normaal? Nee. Als hij je echt leuk vindt, zou hij wel een relatie willen. Het is gewoon een klootzak.

Leave a Reply