Door het corona fenomeen denkt iedereen niet alleen dat ze corona hebben, maar dat ze ineens ook een stand-up comedian zijn. Leuk feitje: Dit zijn jullie niet. Hieronder de 8 kutste grappen die iedereen al duizend keer aan heeft moeten horen in de afgelopen twee weken.

GRAP 1.

‘’Nou we gaan het zien hé, wie er als eerste neer gaat. Survival of the fittest.’’

 

GRAP 2.

Nadat iemand naast je hoest, niest of je aanraakt. ‘’Nou als ik het niet al had, dan ben ik nu wel besmet! Haha, oeps. Jinxed it.’’

 

GRAP 3.

‘’Ik ga mijn vakantie alvast boeken, het is nu zó goedkoop. Liever op het strand met een corona in m’n hand corona hebben, dan thuis in bed!’’

 

GRAP 4.

In de bar of supermarkt: ‘’Koop anders een Corona biertje!’’


GRAP 5.

‘’Als ik straks geen wc papier heb, mag ik dan bij jou schijten?’’

 

GRAP 6.

‘’Even dimmen nou of ik hoest op je hoor!’’

 

GRAP 7.

Iemand hoest één keer: ‘’AAH CORONA.’’

 

GRAP 8.

‘’Als ik corona had, wist ik precies op wie ik zou hoesten.’’

Wil je meer weten over hoe jij lekker corona-vrij kan blijven zodat je weer rustig op straat kan over een paar weekjes? Vind alle informaties over het corona virus in Nederland op: https://www.rivm.nl
Oh, en blijven handjes wassen asjeblieft!