Skip to main content

Kijk: kutweer buiten. De herfst is dus begonnen. Sommige van jullie beginnen nu spontaan te huilen terwijl andere een gat in de lucht springen. Om die mensen die altijd roepen:  “De zomer was weer veel te kort!’’ en de ‘’ik ben nog steeds niet echt bruin geworden’’ voor eeuwig het zwijgen op te leggen hebben wij 9 redenen voor je waarom wij vinden dat de herfst leuker is. Dat vinden de pale-faces en zolderkamerbewoners trouwens ook.

 1. Zolderkamer

  En laten we daar gelijk maar mee beginnen. Heb je ooit gedacht aan die arme stakkers die hun bed op zolder hebben staan. Die hartje zomer in een soort sauna van 40 graden moeten zien te overleven. Nee hé? Egoïst. In de herfst zijn deze mensen wel een fucking baas want slapen op een zolderkamer terwijl de regen op de dakpannen klettert is the best thing ever.

 2. Muggen

  De zomer is misschien wel heel mooi, maar je kan nooit lang op een terras zitten zonder lek geprikt te worden. Eindelijk kunnen we nu weer uit de deur, zonder thuis te komen met muggenbulten. Dit is de perfecte remedie voor een mooie en gladde huid: Herfst en winter. Jammer alleen nog van je jeugdpuistjes.

 3. Bikini VS dikke wollen wintertrui

  Laten we eerlijk zijn: in de zomer wil je er goed uit zien. Iets meer spieren, iets minder vetjes. Godzijdank kan je bikini terug de kast in en kun je weer ongegeneerd pizza’s naar binnen duwen. Of sushi, of hamburgers. Of allemaal. Onder al die lagen zie je al die rolletjes en spekjes toch niet.

 4. Witte koppen

  En nee, we hebben het nu niet over je puistjes. Je kent ze wel, die mensen die na drie weken Bali nog steeds wit terug komen. Die op het strand iedereen verblinden met hun witte huid á la Edward uit Twilight. In de winter is iedereen lekker wit. Of oranje, sorry Dave R.

 5. Netflix & chill

  “Het is zo lekker buiten, laten we iets gaan doen!” Kut. In de zomer kom je niet weg met een “Nee, ik kan niet, ik lig in bed en ben te lui om op te staan “. Nu het buiten kouder wordt en de bladeren van de bomen vallen begrijpt iedereen dat je liever binnen blijft en is het sociaal aanvaard. Chill.

 6. Auto

  Eindelijk van dat gezeik van je collega’s af. Waarom ik niet op de fiets naar mijn werk kom? Omdat ik, ondanks dat de zon schijnt en ik er 5 minuten over doe, geen fucking zin heb om te fietsen. Daarom. En nu het regent houden jullie wel je bek hé. Mooi. Ik kom dus met de auto.

 7. Sporten

  Überhaupt beweging. Niemand gaat toch voor z’n lol een rondje Vondelpark doen. Waar je in de zomer vanaf het terras keek naar die fanatieke sporters en dacht ‘’Shit, ik moet ook echt wat doen’’. Heb je dat probleem nu in ieder geval weer verplaatst naar volgend voorjaar. Het is herfst, het is veel te gevaarlijk om hard te lopen met al die rondslingerende bladeren. Glühweintje nog maar?

 8. Blaadjes

  Wat dan weer wel leuk is, is spelen met die blaadjes. Maar dan wel gewoon met je dikke kleding aan en zonder te zweten. Laat het innerlijke kind in je los en ga op zoek naar kastanjes en eikels. In de herfst kan dat in het bos en hoeft dat niet in de kroeg.

 9. Egels

  OMG OMG OMG

Leave a Reply