Skip to main content

Vegas, de 11-jarige dochter van dj Afrojack en Amanda Balk, heeft haar vader al een tijd niet meer gezien of gesproken. Amanda laat via haar Instagram Stories weten hoe dit precies zit…

Scheiding Afrojack en Amanda

Na de breuk tussen Amanda en Afrojack (echte naam Nick) werd de relatie tussen vader en dochter gecompliceerd (bekijk de video). Het contact was moeilijk en afstandelijk. Er leek echter verbetering te komen toen Nick begin 2021 Vegas na een lange tijd weer zag. Maar sindsdien heeft hij volgens Amanda niets meer van zich laten horen.

amanda balk afrojack

Amanda Balk

Amanda Balk is bekend van realityseries De Balkjes en van haar deelname aan De Gouden Kooi. Hierin leefden de deelnemers in een luxe villa en moesten ze proberen zo lang mogelijk in het huis te blijven om uiteindelijk de villa te kunnen winnen. Amanda viel op vanwege haar uitgesproken persoonlijkheid en haar deelname zorgde voor veel publiciteit. Op Instagram doet Amanda Balk een vragenrondje. Op deze manier kunnen haar volgers haar vragen stellen. Zo heeft ook iemand gevraagd of Vegas haar vader nog wel eens ziet. “Nick heeft al een paar jaar geen contact met Vegas gehad,” vertelt Amanda aan de volger. “Het is voor mij als ouder moeilijk te begrijpen en het is triest en jammer.” Toch geeft Amanda aan dat de deur altijd openstaat voor haar ex.

Afrojack’s Nieuwe Leven

Afrojack heeft al meer dan vijf jaar een relatie met Elettra Lamborghini, die zes jaar jonger is dan hij. In september 2020 stapten ze in het huwelijksbootje. Ondanks zijn nieuwe leven, hoopt Amanda dat Afrojack ooit weer de band met zijn dochter op zal pakken. Inmiddels heeft Amanda ook nieuwe liefde gevonden bij Ed.

↡ Bekijk hier de video ↡