Skip to main content

Het vertrek van Lena en Imad uit het populaire programma ‘Love Island’ heeft de gemoederen flink bezig gehouden. Verschillende juicekanalen hebben gespeculeerd over wat er werkelijk is gebeurd. Gelukkig geven insiders een helderder beeld van de zaak.

Vertrek Lena en Imad

Toen Lena en Imad ‘Love Island’ verlieten, ontstonden er direct allerlei verhalen. Veel mensen dachten dat Imad agressief was naar Lena en dat de productie hem daarom bij haar vandaan hield. Maar wat is hier nu echt van waar? Videoland-liefhebbers zagen hoe Lena uit eigen beweging het programma verliet. Ze gaf aan dat haar ervaringen met Imad haar deden denken aan een moeilijke vroegere relatie. Lena zei: “Sommige dingen die gebeurden, deden me denken aan wat ik eerder heb meegemaakt. Ik wil niemand de schuld geven, maar het voelde niet goed.”

Kort daarna verliet ook Imad het programma. Al snel doken verhalen op dat hun vertrek niet vrijwillig zou zijn geweest. Sommigen beweerden dat de productie had ingegrepen vanwege het vermeende gedrag van Imad.

lena en imad

Amandine over Love Island

Amandine, een mede-deelnemer, werd overspoeld met vragen over de situatie. Ze besloot op Instagram te reageren en maakte een einde aan de wildgroei aan geruchten. Ze benadrukte dat de geruchten overtrokken waren. Volgens Amandine hadden Lena en Imad een oprechte band. Lena had, door eerdere ervaringen, moeite met bepaalde situaties, wat tot spanningen kon leiden. Amandine lichtte toe: “De kijkers zagen niet alles. Imad en Lena hebben veel diepgaande gesprekken gehad. Ik heb zelf ook lang met Imad gesproken over hoe hij beter kon zijn voor Lena.”

Over de geruchten van agressie zei Amandine stellig: “Dat is niet waar. Ik weet niet waar dat verhaal vandaan komt, maar het is onjuist. Laten we Imad niet te snel beoordelen op basis van ongefundeerde geruchten.”

Lena bevestigd

Om de situatie nog meer te verduidelijken, kwam ook Lena zelf naar voren. Ze deelde Amandine’s uitspraken op haar Instagram, wat aangaf dat ze het eens was met haar versie van het verhaal. Het lijkt er dus op dat het vertrek van het duo veel genuanceerder was dan in eerste instantie werd gedacht.

↡ Bekijk hier de video ↡