Skip to main content

Er gaat een schrikwekkend gerucht rond over B&B-deelneemster Thalia. Zij zou namelijk een 86-jarige man hebben ingepalmd en vervolgens alleen (en zonder geld) hebben achtergelaten. De dochter van de man heeft laat dit weten via Instagram.

Oplichter Thalia

Roddelkoningin Yvonne Coldeweijer deelde het gerucht op haar Instagram. ‘In Eindhoven gaat het rond dat Thalia een oude man, redelijk in de slappe was, helemaal heeft ingepalmd en vervolgens heeft leeggetrokken. Berooid achtergelaten’, meldt Yvonne op haar roddelaccount LifeOfYvonne.

Daarnaast plaatst Yvonne een schermafbeelding waarin een vrouw verklaart dat de genoemde man haar vader is. “Zij is de bedriegster! Ik ben er nog steeds emotioneel van! Ze heeft mijn 86-jarige vader volledig bestolen,” schrijft de volger op Instagram.

Bekijk de post van Yvonne hieronder.

Nieuwe liefde Thalia

De reactie werd geplaatst onder een foto van Thalia met haar nieuwe geliefde op RTL Boulevard. Het pasgevormde paar heeft de relatie zelf bevestigd aan RTL Boulevard. “Samen gaan we het avontuur aan,” liet het duo weten.

Afgelopen weekend werden B&B Vol Liefde-kandidaten Harry en Thalia al zoenend gespot. “Afgelopen zaterdag zijn ze samen gespot in Bergen aan Zee en gisteren in een terras op Amersfoort. Het lijkt dikke mik!”, liet Yvonne maandag weten op haar kanaal.

↡ Bekijk hier de video over B&B Vol Liefde↡

/center>