Skip to main content

B&B Vol Liefde-Bram, die afgelopen seizoen mee deed aan B&B Vol Liefde, heeft zondag eindelijk duidelijkheid gegeven over zijn relatiestatus. Zo geeft hij aan verliefd te zijn, maar niet op Anna, iets wat veel mensen wel dachten.

Bram geeft duidelijkheid

In een Q&A met zijn goede vriend Daniël onthult Bram dat hij inderdaad een nieuwe liefde heeft, maar dat het niet om Anna gaat. Bram laat weten de de situatie tussen hem en Anna een beetje ingewikkeld ligt en dat hij zich daarom genoodzaakt voelde om er duidelijkheid over te geven. “Ten eerste werd er gezegd dat ik contact had met Anna, tijdens ik wat met Carolien had, dat is niet waar. Dat is de grootste bullshit die er maar bestaat. Ik heb nooit contact gehad met andere meiden, vooral niet tijdens Carolien. Dat is absoluut niet waar”, begint hij in de video op YouTube. “Dat zou ik Carolien nooit aandoen. Ik ben altijd heel erg open geweest tegen Carolien. Ze weet alles eerder dan wie dan ook, want zij is de eerste die ik bel als er wat is. Dus er is nooit wat geks gebeurd.”

Bram wil ook benadrukken dat hij niets heeft met Anna en dat ze gewoon goede vrienden zijn: “Ik vind Anna een fantastische vrouw, mooie vrouw, goed karakter, maar ik heb er niks mee. Ik heb geen relatie met haar, maar vriendschappelijk zeker. Het is echt een goede vriendschap. We zijn geen stelletje, totaal niet.” Bekijk de video onderaan het artikel.

VERLIEFD

Toch is er wel een persoon waarop hij verliefd is geworden. Maar heel veel meer wil Bram er nog niet over kwijt.

“Het is nog allemaal pril, maar het is wel heel serieus. Ik heb het heel erg leuk met haar, het gaat ook heel erg goed”, vertelt hij. Omdat het allemaal nog zo nieuw is wil Bram het eerst nog allemaal ‘even laten bezinken’ voordat hij meer details over zijn liefdesleven deelt. “Ook voor haar, er komt nu heel veel op ons af.”

↡ Bekijk hier de video ↡