Skip to main content

Een beetje spanning op zijn tijd never killed nobody. De vraag is alleen: hoe spannend is spannend? En hebben we het dan over BDSM of gaat dat (net) een stap te ver?
We duiken daarom voor jou in de wereld van BDSM.

BDSM

First things first: BDSM staat voor Bondage, Discipline, Dominance, Submission, Sadism en Masochism en heeft een toevlucht in populariteit gekregen door de bekende Fifty Shades of Grey-films. Het is een seksuele voorkeur waar persoon A de macht heeft over persoon B. Ook wel de Dominator en de submissive (onderdanige) genoemd.
Bij BDSM denken veel mensen aan pijn en seks, maar alleen de laatste S(adism) en M(asochism) staan daarvoor. Hoewel het motto ‘pijn is fijn’ over het algemeen wel geldt bij deze seksuele voorkeur, draait niet alleen om tepelklemmen, zwepen en butpluggs. De spanning van BDSM bestaat voor een groot deel ook uit de onbekende vorm van pijn en de onverwachtse geiligheid. Pijn dat verandert in opwinding wordt ook wel het hedonistische reflex genoemd.

Afspraken

Klinkt dit iets voor jou en je partner? Weet dan wel dat het verstandig is om vooraf afspraken te maken en haal dan deze BDSM set voor beginners in huis. Wat lijkt je spannend en wat gaat te ver? BDSM draait volledig om respect en vertrouwen. Een codewoord afspreken is dan ook verstandig. Zo weet je zeker dat je – als Dominator – in the heat of the moment niet over de grenzen van je ‘sub’ gaat.

Huis-tuin-en-keuken

Is het jullie eerste keer en zie je de BDSM set voor beginners niet helemaal zitten? Bouw de sessie dan rustig op. Gebruik bijvoorbeeld keukengerei als wasknijpers die fungeren als tepelklemmen en een plastic spatel als zweepje. Of haal een panty uit je sokkenla en gebruik die als bondage-attribuut – dat zorgt namelijk minder snel voor striemen dan een touw –, blinddoek of om de mond van je partner mee af te dekken.
Mag er een schepje bovenop? Trek dan eens de vershoudfolie uit de keukenla en wikkel de sub van jullie twee in doorzichtige plastic. Het is niet alleen een manier van bondage ook de tikjes/tikken met de keukenspatel komen zo harder aan. Tja, spanken kan nou eenmaal heel erotisch zijn. Begin wel met de vet bedeelde lichaamsdelen en bouw het langzaam op naar de tepels…
Bovenste tips niet boeiend? Volg dan eens samen een online BDSM-cursus of bekijk even onderstaande video.

LEES OOK:
SATISFYER-LIEFHEBBERS OPGELET: DIT ZIJN DE MEEST HILARISCHE REVIEWS OP HET INTERNET