Lisa was echt lekker en soms fantaseerde ik liever over haar dan over Sara. De brutale spleet tussen haar tanden en haar iets te lange nek maakten haar zo’n meisje dat mannen zou pijpen in de bosjes rond een tankstation en in mijn gedachtes gebeurde dit ook zeker drie keer per week.

Nu stond ze tegenover me in het café, bij een groep meisjes die ik niet kende. Ze zwaaide een beetje ongemakkelijk naar me en ik beantwoorde dat door naar haar toe te lopen en een gesprekje met haar aan te knopen. Sara had beter even met Lisa kunnen afspreken dat ze me ging bedriegen, want Lisa is op dit moment niet in de bios.

Ik besloot biertjes voor haar te kopen. Ik besloot shotjes voor haar te kopen. Haar vriendinnen waren opeens weg. Mijn vrienden waren ook opeens weg. Ik besloot om haar naar huis te brengen.

Haar lach klonk meer als gehinnik. Ze klampte zich tegen me aan, verborg haar hoofd in mijn schouder en schokte van de lachbui die alle alcohol had veroorzaakt. ‘Ik moet dadelijk echt kotsen,’ brieste ze, waardoor er een beetje spuug door haar ivoren grand canyon sijpelde en aan haar mondhoek bleef hangen. Ze keek me uitdagend aan, tuitte haar vochtige lippen. Er stroomde nu niet enkel nog adrenaline door mijn hart, ook daarbeneden begon het te bonken.

Ik plantte haar achter op mijn bagagedrager. Liever was ik met haar de bosjes in gesprongen, maar dat zou te veel op een verkrachting hebben geleken, daarom fietste ik toch netjes naar haar huis en negeerde de drang van het waarmaken van mijn tankstationbosjesfantasie.

Ze leek zich niet af te vragen waarom ik achter haar aan naar binnenliep. Ze leek zich ook niet af te vragen waarom ik haar op de bek pakte en mijn hand in haar natte string stak. Pas toen ik klaarkwam en naast haar in bed rolde vroeg ze: ‘En Sara dan?’ Ik snoof: ‘Die is met jou in de bios.’

‘Oh,’ antwoordde ze en ze viel in slaap.

Ik schudde mijn hoofd, stond weer op en trok mijn kleren aan. Stiekem was ik wel trots op mezelf en het verloop van deze avond. Ik appte Sara: “hoe kun je met Lisa in de bios zijn als ze de hele avond met mij is geweest?”

Er verschijnt een grijns op mijn gezicht, wie staat hier nou voor lul?

Schrijver RUMAG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.