ALS.IK.TERUG.KON.GAAN.NAAR.DE.DAG.
DAT.IK.JOU.VOOR.HET.EERST.ONTMOETTE.
SORRY.DAN.WAS.IK.OMGEDRAAID.EN.WEGGELOPEN.

Ze blijft me maar appen en in van die irritante facebookposts taggen. Nee Lisa, ik houd niet van babyhondjes en nee, die domme lachende baby vind ik ook niet schattig, verdomme. Hier, appt ze alweer. Snapt ze mijn korte antwoorden niet? begrijpt ze niet dat ik haar probeer te dumpen zonder haar te kwetsen? Wat zijn vrouwen toch volhardend. Als je ze na een avondje uit mee naar huis neemt, willen ze al direct met je trouwen. Zó vermoeiend.

Ja, je zag er lekker uit afgelopen donderdag rond twee uur ’s nachts na zes biertjes en een grote slok vodka. Ja, ik vertelde je dat ik je al een tijdje leuk vond en dat je een lekkere kont hebt. En ja, ik was degene die vond dat we nog een keertje moesten afspreken, maar daarmee bedoelde ik een afspraakje voor een volgende een one night stand. Niets persoonlijks, maar je lichaam maakt veel goed voor dat platte karakter van je.

Nee, ik ben geen ongevoelige klootzak, ik heb me gewoon vergist in je. Ik dacht dat je ook wel in was voor één enkel nachtelijk avontuurtje zonder verdere gevoelens, maar nu app je me iedere minuut van de dag over de meest domme dingen. Ik hoef geen honderd foto’s van je hond en het kan me niet schelen dat je je liefdesverdriet van twee weken geleden weg eet met milka-oreo chocolade. Sla die koekjes, ijs en chocolade maar in en ga je vriendinnen maar lastigvallen met je verschrikkelijk mislukte liefdesleven, want ik hoef het niet te horen van je.

Het ligt niet aan mij, het ligt aan jou. Je bent gewoon ronduit irritant, facking saai en dat kontje dat ik zo mooi vond, voelde in bed aan als een steen met een laag schuurpapier eroverheen. Anderen zouden graag terug in de tijd gaan om hun exen te kunnen ontlopen of niet de verkeerde vrienden te maken. Ik had gewild dat ik je nooit mee naar huis had genomen en met mijn dronken kop had gezegd dat ik je leuk vond, want nu zit je achter me aan en moet ik er weer zorgen dat ik zonder kleerscheuren van je afkom.

Het was het makkelijkst geweest als ik terug kon in de tijd, dan had ik je nooit ontmoet en had ik nooit die domme dingen gezegd en gedaan. Sorry Lisa, als ik terug kon in de tijd, had ik me omgedraaid en was ik weggelopen naar die vriendin van je met die grote borsten.

Schrijver RUMAG.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.