Skip to main content

Voor de enthousiaste fans van ‘Wie is de Mol?’, ook bekend als Molloten, is er spannend nieuws: het nieuwe seizoen gaat op 6 januari van start! AVROTROS heeft de eerste beelden van het nieuwe seizoen gedeeld en onthult de locatie waar dit spannende avontuur zich dit jaar zal afspelen: het kleurrijke en levendige Mexico.

Wie is de Mol 2024

De aankondiging van het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol?’ is gedaan met een intrigerende video, die begint met de vraag: “Wil jij de toekomst weten?”. Deze video geeft een voorproefje van wat de kijkers kunnen verwachten. Met flitsen van sombrero’s, gitaarmuziek en de Mexicaanse vlag. Mexico, bekend om zijn rijke cultuur, levendige kleuren en fascinerende geschiedenis, belooft een perfecte achtergrond te zijn voor de nieuwe uitdagingen en intriges die de deelnemers te wachten staan.

Eerste beelden Wie is de Mol 2024

De makers van ‘Wie is de Mol?’ hebben nog meer in petto. Op 21 november staat er iets speciaals te gebeuren op de officiële website van het programma, wieisdemol.nl. Hoewel het nog onduidelijk is wat dit precies zal zijn, heeft de website momenteel een verzameling van tien tarotkaarten. Dit is bijzonder, want elk seizoen doen er tien kandidaten mee aan het spel. De identiteit van de deelnemers voor het komende seizoen is nog niet onthuld, maar de verwachting is dat hier op dinsdag verandering in zal komen. De combinatie van de mysterieuze tarotkaarten en de aankondiging zorgt voor extra spanning en speculatie onder de fans.

Met de nieuwe avonturen in het prachtige Mexico en met het mysterie rondom de deelnemers belooft het nieuwe seizoen van ‘Wie is de Mol?’ weer een boeiende ervaring te worden. Fans kunnen hun speurneuzen alvast opschudden en zich voorbereiden op een seizoen vol verrassingen en intriges.

↡ Bekijk hier de video ↡