Skip to main content

Goed nieuws voor de fans van Big Brother! Het realityprogramma maakt bekend dat het in 2024 terugkomt en je kunt je nu aanmelden.

Aanmelden

Heb je altijd al eens willen ervaren hoe het is om dagenlang in het Big Brother-huis te verblijven? Dan is dit je kans! RTL heeft via sociale media een uitnodiging voor inschrijvingen verspreid. ‘’Big Brother komt terug! Aanmelden is vanaf nu mogelijk’’, schrijven ze.

Big Brother

Big Brother was oorspronkelijk te zien op de Nederlandse televisie van 1999 tot 2006. Na een lange pauze kwam het programma in 2021 terug en was het ook in de volgende jaren te zien. Het meest recente seizoen werd gepresenteerd door Geraldine Kemper en Tatyana Beloy. En de deelnemers kwamen van heel Nederland en België om de strijd met elkaar aan te gaan.

Laatste seizoen

Het vorige seizoen van BB was een aaneenschakeling van verrassingen, intriges en aangrijpende momenten. Het programma, dat bol stond van de spanning en emotie, wist de kijkers aan de buis gekluisterd te houden. Uiteindelijk heeft Bart Vandenbroek met zijn unieke strategieën en karakter de harten van veel kijkers weten te veroveren en ging er vandoor met de winst. Het aankomende seizoen in 2024 belooft dan ook een spannend nieuw hoofdstuk te worden in de geschiedenis van het realityprogramma.

↡ Bekijk hier de video ↡