Skip to main content

In de wereld van de social media, waar persoonlijke en zakelijke levens zich vaak vermengen, kan soms een kleine vonk tot een groot vuur leiden. Dit lijkt het geval te zijn tussen Peter Gillis, zijn vriendin Wendy van Hout, en de webshop Mamatosti.

Conflict tussen Peter Gillis en webshop Mamatosti

Wendy van Hout, de nieuwe vlam van Peter Gillis, beheert sinds 2021 een eigen webshop waar ze kleding verkoopt. Peter lijkt de concurrentiestrijd naar een nieuw niveau te tillen, door op TikTok een stekelige opmerking te plaatsen over Mamatosti, een concurrerende webshop. “Ach meid jij schrijft ook positief over de rommel van Mamatosti! Dus hoe geloofwaardig ben jij”, uitte Peter publiekelijk. De eigenaresse van Mamatosti bleef niet stil en reageerde prompt op Peter’s bericht met een eigen TikTok-filmpje: “Zeg Peter Gillis, waar zijn we nou helemaal mee bezig?”

Wie is de echte auteur? Wendy of Peter?

Het plot verandert echter als de eigenaresse van Mamatosti twijfels uit over de echte auteur van de kritische reactie. Ze stelt dat ze Peter nog nooit heeft ontmoet en vraagt zich af of Wendy niet degene is die achter het account zit. In haar reactie brengt ze een pittig punt naar voren: “Je noemt het rommel, terwijl het uit hetzelfde World Fashion Centre komt als waar jij inkoopt. Zegt ook wat over jou spullen.”

De liefdesreis van Peter en Wendy

Los van dit online drama, lijkt de relatie tussen Peter en Wendy in rustiger vaarwater te zitten. Het stel ontmoette elkaar op het terras van Oostappen Park Blauwe Meer in Lommel en voelden volgens Peter meteen een bijzondere chemie. Ze hebben al een liefdestrip achter de rug en plannen om binnenkort samen te gaan wonen. Intrigerend genoeg onthulde Peter dat er zelfs huwelijksplannen in het verschiet liggen: “Ik kan me voorstellen dat, als het zo goed blijft gaan, ik haar ten huwelijk zou kunnen vragen. Ik heb al gepolst of Wendy wil trouwen en ze zei ja.”

Ondanks de tumultueuze tijden op social media, bloeit de liefde tussen Peter en Wendy voort, waardoor fans en toeschouwers op het puntje van hun stoel blijven zitten.

↡ Bekijk hier de video van Mamatosti ↡

@mamatosti_official wat zou #petergillis van #massaiskassa hier van denken #wendyvanhout. #familiegillismassaiskassa #365fashion #tiktoknederland #tiktoknl #mamatosti #kinderachtig ♬ origineel geluid – ‼️Shop: @Mamatosti.nl ‼️

↡ Wendy zegt ”JA!”” ↡