De 11 guys die je tegenkomt op tinder

Goeie, oude Tinder. Tegenwoordig is het niet meer weg te denken uit het date leven van menig single. Maar als we even eerlijk zijn weten we allemaal waar het om draait op Tinder: relaties. Nee oke, serieus, seks. Het is echter nog een hele prestatie om de kunst van het tinderen onder de knie te krijgen. Wel belangrijk, want anders zit je straks op een date met een weird ass jongen.

1. De superlike jongen

Sommige jongens op Tinder zijn soms iets té desperate. Waar de meeste tinderaars nooit een superlike gebruiken, gooien zij er per dag wel 3 uit. Waarschijnlijk omdat ze anders geen matches krijgen, dus moet het maar op die manier. Jongens… if it’s meant to be it’s meant to be, chill out.

2. De fuckboy

Letterlijk: de jongen die het echt alleen maar voor seks doet. Dan bedoelen ik ook écht alleen maar. Geen leuk praatje, geen drankje van te voren. Gewoon thuis afspreken, even wiepen en je wordt zo weer op straat gezet.

3. De relatie jongen

Oké, deze jongen mag misschien wel een swipe naar rechts, want dit is ergens wel schattig. Toch zijn deze jongens wel een klein beetje naïef, want we weten allemaal dat dit niet de reden is dat de meesta chica’s en chico’s aan de Tinder zijn.

4. De ‘innerlijk is belangrijker’ jongen

Ze zijn er ook in varianten die het zelfs in hun bio zetten: ‘Ik geloof dat innerlijk veel belangrijker is dan uiterlijk, dus misschien wil je me leren kennen?’. In real-life is dit natuurlijk echt geen rare opvatting. Maar come on, Tinder is de grootste vleeskeuring die er bestaat.

5. De jongen zonder shirt

Éen van de grootste afknappers. Ja, het draait natuurlijk allemaal om uiterlijk op Tinder, maar jongens die een foto maken zonder shirt doen echt veel te veel hun best. Hoe moeten wij weten of jij een knap gezichtje hebt als het enige wat we kunnen zien je sixpack is? Waarschijnlijk heb je dan dus echt een kutgezicht. Defenitely naar links.

6. De jongen met de veel te lange bio

‘Nou Hoi, ik ben dus Niels. Ik ben 23 jaar en ik woon in Amersfoort en ik hou heel erg van fietsen. Ik studeer niet meer maar ik werk tegenwoordig dus fulltime en het lijkt me heel erg leuk om eens een keertje af te spreken want op mijn werk kom ik geen nieuwe mensen tegen en dat is jammer’.

Niet doen. Just don’t. Niemand heeft zin om een heel lulverhaal te lezen.

7. De jongen die niet praat

Wat is dat toch met al die jongens die je wel een swipe naar rechts geven, maar vervolgens geen woord zeggen?

8. De ‘doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’ jongen

BORING. Nou is dit ook wel een cliché, maar normaal is ook maar saai… Niemand heeft zin in een date waarbij de enige vragen die je stelt vragen zijn als ‘En wat doe jij in het dagelijks leven?’ en ‘Vertel eens wat meer over jezelf’.

9. De pretty boy (met een gitzwarte persoonlijkheid)

Deze jongen zal waarschijnlijk niet al te veel pandapunten hebben, want eerlijk is eerlijk, de pretty boys krijgen wel de meeste swipes naar rechts op tinder. Toch moeten we ‘innerlijk is belangrijker’ jongen hier wel een paar punten geven, want een hottie die verder helemaal kut is, is ook niks.

10. De groepsfoto jongen

Éen van de meest irritante soorten jongens. Dat je 1 foto neerzet met een groep is geen probleem, zolang je andere foto’s maar duidelijk zijn. Nou flikken heel veel jongens het toch om 10 foto’s neer te zetten en alsnog nergens herkenbaar te zijn. Hoe moet ik weten wie jij bent als je op elke foto met 8 andere boys staat? Naar links.

11. De huisdier jongen

Geef nou maar toe dat jullie hopen dat je extra likes krijgt voor dat huisdier. I must say, het werkt wel. Het is al meerdere malen gebeurd dat ik een jongen eigenlijk heb geliked omdat ik de kat op zijn foto zo cute vond. Nooit een date van gekomen.

Share

Geef een reactie