Skip to main content

1. Op elk podium waar Lil Kleine optreedt/doucht. Want hier heb je volledig vrij spel. Je pokébal worp wordt overschaduwt door alle bekertjes bier in de lucht. En je ‘CHARIZARD IK KIES JOU!” hoort toch niemand door Jorik zijn huilie-huilie.
feesjteee
 
2. In het bed van Bobbi Eden, want daar ligt vast nog wel ergens een Squirt(le).
squirtedesquirt
 
3. Bij Dave Roelvink in de jacuzzi drijft vast ook wel ergens een Pokémon. In eerste instantie lijkt het alsof deze Pokémon niet zoveel kwaliteiten bezit, maar achteraf zul je zien dat je er toch nog wel iets aan kan hebben. Media-aandacht bijvoorbeeld. Of je ouders die trots zijn.
roelblowjobvink
 
4. Op de set van RTL Boulevard. En als je daar toch als een Tarik Zaza (die falende NOS kaper) rondloopt, vang dan meteen even Albert Verlinde in je pokébal en laat hem nooit meer vrij. NOOIT OKÉ?
stumpert
 
5. Bij RTL Late Night loopt in de zomermaanden zeker een Jiggly Puff rond. Sinds die tijd val ik telkens keihard in slaap tijdens het programma. Of zou het aan Peter van der Vorst liggen?
puff
 
6. In het AMC, maar dan niet bij de zieken, stelletje eikels. In de kleedkamers van de hete verpleegstertjes moet je zijn.
joy
 
7. In de Tweede Kamer. Heuh, hoe toevallig is dat dan. Een vuurspuwende Pokémon naast Geert Wilders. Hij voelt zich daar waarschijnlijk wel thuis tussen alle mensen die hun bek moeten opentrekken, ook al komt er niet veel meer dan vuur en bullshit uit.
wildamander
 
8. Misschien wil je het politiebureau even overSLAAN.
badrdoei

Leave a Reply