Skip to main content

Zwarte Piet, Roet Piet, Groene Piet, what-so-fucking-ever gasten. Die discussie laten we lekker aan jullie over. Er is één voordeel aan die paar dagen dat Nederland overspoelt wordt door Pietjes en kutdiscussies. Want wat jij als [vul hier je eigen naam in] niet kan maken, kan je als Piet wel maken.

Inbreken in het huis van je crush

Al jaren heb je een crush op die ene leuke persoon. Je weet inmiddels al alles, van hoe zijn opa’s en oma’s heten tot welke tandpasta hij gebruikt. Maar het énige wat je (na jaren stalken) nog niet weet is hoe de binnenkant van zijn of haar huis eruit ziet. Nu is het tijd om je kans te grijpen en dit huis binnen te dringen als Piet. Gewoon, een beetje rondspieken in de ruimte waar de liefde van je leven dagelijks rondloopt. Het is tenslotte toch de plek waar jij uiteindelijk je crush in gaat opsluiten zodat jullie daar voor de rest van jullie levens lang en gelukkig kunnen wonen. Als je dan toch betrapt wordt zet je het op een rennen, en niemand die je herkent. Grijp ondertussen nog wat leuke goodies mee als aandenken.

Je gedragen alsof je helemaal waus bent

Heb jij ooit een Piet gezien die zich normaal gedroeg en gewoon stilletjes ergens kon zitten? Nee, niet dus. Dus als je altijd al eens helemaal uit je bol hebt willen gaan, is dit de tijd om het te doen. Doe wat leuks, pak je crush op zijn/haar bek, neem een likje MDMA, niemand die het verschil merkt. Houd alleen wel je kleren aan, anders verraad je je vermomming, of je moet ook je pielie-wielie willen schminken.

Vragen of lekkertjes bij je op schoot willen zitten

Eindelijk heb je een goeie reden om mooie meisjes met goeie billen (het liefst 18+) te vragen of ze eventjes bij oom/tante Piet op schoot willen zitten. “Is dat een wortel voor Schimmel in m’n broek or am I just happy to see you?

De auto van je ex lenen

Nouja… ‘lenen’ is een milde omschrijving. Misschien kun je het beter ‘stelen en volledig in de prak rijden’ noemen. Per ongeluk wat bomen aantikken. Of je ex aantikken. Om het af te maken kun je daarna misschien nog gebruik maken van de achterbank, die zich perfect leent voor wat fijne wraakseks met iemand anders. En trouwens, het is sowieso gewoon awesome om een Piet te zien rondrijden in een auto. Doe je tenminste ook nog wat leuks voor de kinderen.

Geef een bezoekje aan je kutste leraar

Gewoon een beetje laten schrikken. Zoek hem op in zijn kantoor en smijt om te beginnen wat pepernoten naar zijn hoofd. Nu denkt hij nog dat het allemaal leuk en grappig is, tot je de jutezak leeg hebt om die vervolgens over zijn hoofd heen te trekken. Even goed strak aantrekken met 1 (of 5) tiewraps, sleur hem een paar rondjes door de gangen van de school en laat hem een lekker werkdagje in het corveehok wegrotten.

Leave a Reply