De termen voetenfetish en chokefetish klinken je waarschijnlijk bekend in de oren. Maar er is écht een walhalla aan andere fetishes die jij misschien nog geeneens kent. En geloof me, ze zijn allemaal best wel fucking raar. Dit zijn er een paar.

Oogballikken

Deze fetish werd een aantal jaar geleden erg populair in Japan en verspreidde zich razendsnel over het internet. Hierbij is het dus de bedoeling dat iemand anders jouw fucking oogbal likt, goooor. Het schijnt dus dat je daar tintelingen van in je hele lichaam krijgt. Wij raden het je niet aan. Het kan namelijk voor zieke oogproblemen zorgen. Zo waarschuwen oogartsen voor ooginfecties, beschadiging aan het hoornvlies en kun je er ook herpes in je oog van krijgen.

Bomen

Dit is voor sommige misschien nog wel een goeie, overstappen van menselijke partners naar bomen. Geen gezeik en ze gaan ook niet vreemd. Want ja, er zijn mensen die helemaal hitsig worden van het bruine schors en de groene blaadjes. Ze hebben er seks mee, een hele relatie mee en trouwen er zelfs mee. Ik vraag me af hoe het is om buiten te zijn als je een bomenfetish hebt? ‘’Oh dat is een mooie Populier.’’ *orgasme*

Meubilair

Mensen met deze fetish vinden het dus erg geil als zij gebruikt worden als meubilair. Ze nemen de vorm van een stoel of een tafel aan, zodat een ander hun op die manier kan gebruiken. Sommigen kunnen zo in de collectie van een woonwinkel staan. Er worden soms zelfs bepaalde accessoires op gezet, zodat de persoon in een bepaalde houding gedwongen wordt en compleet stil moet blijven. Helemaal knettergek jonge.

Insecten

Normaal gesproken willen mensen hier geen ene fuck mee te maken hebben, en rennen we zo snel mogelijk weg als we er ook maar één zien. Maar er zijn ook bij die er helemaal hitsig van worden als ze insecten over hun lichaam voelen kruipen. Mieren, spinnen of wormen, alles is prima. Ik krijg al een paniekaanval als ik eraan denk, maar ieder zijn ding he.

Teddyberen

Jezelf verkleden als een knuffelbeest en vervolgens seks hebben met een ander knuffelbeest, ook wel furries genoemd, is al raar genoeg. Maar het kan natuurlijk altijd erger. Want er zijn ook mensen die de liefde bedrijven met teddyberen. Ik wil je kindertijd absoluut niet verpest hoor, maar ben jij geïnteresseerd in seks met de knuffelbeer die vroeger in jouw bedje lag?

Wat is de raarste fetish waar jij ooit van gehoord hebt?