Deze 10 gênante date-momenten herken je sowieso

Hartstikke leuk hoor, daten. Vrouwen zijn er dol op. Lekker urenlang ouwehoeren met een onbekende waarbij je eigenlijk geen woord hoort van wat hij zegt. Want in gedachte lig jij samen met meneer hottie op een onbewoond eiland, heb je sex in de branding en vraagt hij je ten huwelijk in Parijs en vraag je je af of jullie eerste kindje een meisje of jongetje wordt.

Holy shit, wake the fuck up girl! Voordat je met je billetjes samen met meneer hottie op een onbewoond eiland ligt en hij je überhaupt ooit ten huwelijk vraagt, gaat er eerst een hele waslijst aan obstakels vooraf. Van die obstakels waarvan je eigenlijk heel hard voor weg wil rennen en met je kop in de grond wil verdwijnen als een struisvogel.

Dus laten we maar eerst eens bij het begin beginnen; tien momentjes met je scharrel/potentiële lover/ je net vriendje, waarbij je liever in een struisvogel verandert en keihard wegrent.

1. Scheetjes

Er komt een moment dat je je buik er vol van hebt en je het niet meer trekt. Vol met lucht ja. En weet je wat er met lucht in je buikje gebeurt? Die moet en zal er op een of andere manier altijd op het meest gênante moment als een klein pufje uit je kont schieten. Is het niet tijdens de sex, dan gebeurt het wel op het moment dat je slaapt en meneer toevallig wakker is. En je weet wat ze zeggen…harde die klinken…zachte die stinken. Olleeee.

no fart

2. Skip de wc

Over scheetjes gesproken. Poepen op de wc van je lover? No way, dan houd je liever nog 12 uur lang je drolletjes op in plaats van dat je je “geur” op zijn WC achterlaat. Je laat hem liever in de waan dat jouw shit naar bloemetjes ruikt, om vervolgens keihard naar huis te moeten racen om je drol te bevrijden.

women

3. Vreselijke “morning breath”

Uch. En dan wil meneer je lekker uitgebreid tongen terwijl jij met je droge grafbek je überhaupt afvraagt of je mond nog speeksel produceert.

reaction disgusted

4. Vergeten te scheren

Ligt meneer ineens met een cactus in bed. Thank god dat je zijn lange joggingbroek mag lenen voordat hij erachter komt dat je meer haar op je been hebt dan hij op zijn borst heeft.

boy meets world cory matthews ben savage danielle fishel topanga lawrence

5. Panda panda panda

Koos make-up loos. Er komt een dag dat je liever niet meer met mascara-ogen wakker wil worden en je netjes al je make up eraf haalt. Gelukkig is ‘ie sinds hij jou kent ‘per ongelijk’ zijn bril kwijt en ziet hij geen reet zonder lenzen. Houden zo.

woman glasses wallpaper

6. Chocoladeverslaafd zeikwijf

Na drie weken lief leuk schattig en sexy te zijn voor meneer hottie, verander je in week vier ineens in een dramatisch zeikwijf dat alleen maar chocola wil vreten. Alles wat hij doet doet hij verkeert, zelfs als ‘ie romantisch wil gaan varen. Bootje varen? Weet je hoeveel pijn het aan mijn buik doet wanneer heel dat bootje heen en weer gaat? #Asshole.

zoey deutch im having fun with bitchy zoey

7. Resting bitch.. body

Je klote karaktereigenschappen. Je kan niet eeuwenlang je ongeduldigheid, je neiging naar egoïsme, je korte lontje en je arrogante bitchlook voor je houden..

woman

8. Dit verwacht hij ook niet

Oeps, na je stapavondje vergeten je inlegkruis uit je slipje te halen voordat jullie lekker gingen rampetampen. Doet meneer je broekje naar beneden, krijgt hij ineens een hele andere verrassing. Oeps.

if i were a boy

9. Je vriendinnen

Leuk hoor, zo’n avondje uit met je vriendinnen waarbij je per ongelijk je nieuwe lover tegenkomt terwijl jullie net tien flessen wijn achterover hebben geslagen. Had nou maar niet in detail aan je vriendinnen verteld hoe zn piemel eruit ziet en wat voor gezicht hij tijdens de seks trekt…

happy movies man new girl nick

10. Je ouders

Oké, als je het bovenstaande in volle glorie hebt overleefd, heb je nog die papa en die mama. Mama die je lover vol goede bedoelingen vraagt wanneer jullie gaan samenwonen en jullie eerste kindje gaan maken. Papa die meneer uit zit te horen over zijn werk terwijl meneer hottie net ontslagen is. Oepsiedosio.

supernatural wtf confused will smith ashamed

Share

Geef een reactie