Skip to main content

Alles wat je nog niet wist, in één artikel. Shit is nice. Je vriendin zegt zeker dat ze je alles vertelt. Maar dat is niet zo. Fuck de geheimen en lang leve de kennis. Of zoiets. Check onderstaande dingen maar.

Telefoon checkings

Wanneer jij in de pauze van een voetbalwedstrijd gaat pissen, pakt zij jouw telefoon. Waarschijnlijk lag hij al op tafel en staart zij er al een half uur naar. Maar ze kijkt er liever in zonder dat jij ervan weet.

Hypocriet als de tering

Stel je kijkt 0.001 seconde te lang naar een andere meid, dan heb je de (barbie)poppen aan het dansen hoor. De tering. Maar diezelfde avond flirt zij nog samen met haar vriendin met de barman. Stelletje hypocrieten.

Tuurlijk mag je uit zonder mij

Alleen kijk ik elke minuut naar je “Laast gezien” en bel ik je gespreid over de avond 13 keer om te vragen waar je precies bent. En oja, bel je me als je thuis bent? Fijn lieverd. Veel plezier hé vanavond!

Stalken van je exen

Ze gaat je exen langs op Facebook en vergelijkt al die dames met zichzelf. Waarom? Alleen maar om te bewijzen dat zij toch wel de beste keus is.

Jullie seksleven is echt niet geheim

Zij kan best bij jou en je vrienden zijn, maar andersom niet. Want in haar kleine, leuke vriendinnensquad wordt letterlijk ALLES besproken. Van wat jullie gisteren hebben gegeten, tot waarom zij anaal niet meer ziet zitten. Chill toch?

Ze is is jaloers op je mam??

Blijkbaar is dit een dingetje. Je moeder heeft meer tijd met jou doorgebracht, dat is dus tijd met jou dat zij niet meer zal terugkrijgen. Psycho wel.

Fuck je beste vriend(en)

Maar lieverd, waarom zou je nog naar je vrienden gaan? Je hebt mij toch? Spoiler: ze vindt jou beste vrienden maar niks. Volgens haar ben je te veel met hen, zelfs als het slechts een middagje per week is.

Territorium beschermen

Is je vriendin een weekendje blijven slapen en ruikt je bed naar haar? Dat is geen toeval. Ze zorgt ervoor dat haar geur overal te ruiken is. Net als een hond beschermt zij daarmee haar territorium. Wauw.

Leave a Reply