Deze 8 dingen houdt je vriendin voor jou dus geheim

Alles wat je nog niet wist, in één artikel. Shit is nice. Je vriendin zegt zeker dat ze je alles vertelt. Maar dat is niet zo. Fuck de geheimen en lang leve de kennis. Of zoiets. Check onderstaande dingen maar.

Telefoon checkings

Wanneer jij in de pauze van een voetbalwedstrijd gaat pissen, pakt zij jouw telefoon. Waarschijnlijk lag hij al op tafel en staart zij er al een half uur naar. Maar ze kijkt er liever in zonder dat jij ervan weet.

Hypocriet als de tering

Stel je kijkt 0.001 seconde te lang naar een andere meid, dan heb je de (barbie)poppen aan het dansen hoor. De tering. Maar diezelfde avond flirt zij nog samen met haar vriendin met de barman. Stelletje hypocrieten.

Tuurlijk mag je uit zonder mij

Alleen kijk ik elke minuut naar je “Laast gezien” en bel ik je gespreid over de avond 13 keer om te vragen waar je precies bent. En oja, bel je me als je thuis bent? Fijn lieverd. Veel plezier hé vanavond!

Stalken van je exen

Ze gaat je exen langs op Facebook en vergelijkt al die dames met zichzelf. Waarom? Alleen maar om te bewijzen dat zij toch wel de beste keus is.

Jullie seksleven is echt niet geheim

Zij kan best bij jou en je vrienden zijn, maar andersom niet. Want in haar kleine, leuke vriendinnensquad wordt letterlijk ALLES besproken. Van wat jullie gisteren hebben gegeten, tot waarom zij anaal niet meer ziet zitten. Chill toch?

Ze is is jaloers op je mam??

Blijkbaar is dit een dingetje. Je moeder heeft meer tijd met jou doorgebracht, dat is dus tijd met jou dat zij niet meer zal terugkrijgen. Psycho wel.

Fuck je beste vriend(en)

Maar lieverd, waarom zou je nog naar je vrienden gaan? Je hebt mij toch? Spoiler: ze vindt jou beste vrienden maar niks. Volgens haar ben je te veel met hen, zelfs als het slechts een middagje per week is.

Territorium beschermen

Is je vriendin een weekendje blijven slapen en ruikt je bed naar haar? Dat is geen toeval. Ze zorgt ervoor dat haar geur overal te ruiken is. Net als een hond beschermt zij daarmee haar territorium. Wauw.

Share

One Comment

  1. vankan88

    Lord Bubuza verenigde mijn man en ik na 8 jaar scheiden. Het begon allemaal toen mijn man vreemd ging en elke keer dat ik klaagde dat hij niet zou luisteren, maar in plaats daarvan wakker zou worden zonder een woord te zeggen, kwam hij op een dag thuis van het kantoor en vertelde me dat hij een scheiding nodig had. Ik weiger en hij nam zijn spullen en verliet het huis. Enkele maanden later stuurde hij me later een scheiding en toen tekende ik het. We hebben elkaar jaren niet gezien, maar ik hield nog steeds van en heb mijn man nodig na 8 jaar scheiding, dus ik zocht online naar een oplossing toen ik getuigenissen zag van hoe Lord Bubuza mensen hielp met zijn spreuk, dus ik nam contact met hem op en vertelde hem mijn probleem. Hij reageerde en ik stuurde hem geld om de items te kopen en tot mijn grootste verrassing binnen 12 tot 16 uur nadat Lord Bubuza me belde om te zeggen dat hij mijn werk heeft beëindigd, belde mijn man me huilend aan de telefoon en vroeg me om te vergeven en ik deed en we leven nu gelukkig. Heer Bubuza is een God op aarde. Neem contact met hem op voor hulp via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via WhatsApp :: +1 505 569 0396

Geef een reactie