Skip to main content

Voor fans van het populaire programma ‘Love Island’ is er geweldig nieuws op komst! Terwijl de Nederlandse versie zich opmaakt voor het spannende Casa Amor, komt de Britse versie met een sensationele aankondiging: een ‘All Stars’-editie! Deze informatie heeft al heel wat reacties opgeleverd, zowel positief als negatief.

Love Island All Stars

De precieze datum van uitzending van de ‘All Stars’-editie is nog een mysterie, maar de fans zitten nu al op het puntje van hun stoel. Onder de aankondiging op Instagram is er al een heuse discussie gaande over welke voormalige deelnemers zouden moeten terugkeren. Sommigen hebben hun favorieten die ze absoluut terug willen zien. Een fan zegt bijvoorbeeld: “Als Maura, Ovie of Anna niet meedoen, dan kijk ik niet eens!” Terwijl een andere fan roept: “Ik wil Danica weer zien!”.

Deze deelnemers zijn niet welkom in Love Island All Stars

Er zijn echter ook deelnemers waarvan de fans hopen dat ze niet terugkeren. Een naam die vaak genoemd wordt, is Adam Collard. Veel kijkers vonden zijn gedrag in het verleden niet kunnen. Zo reageert een fan: “Laat Adam Collard alsjeblieft thuis. Hij is manipulatief en heeft geen respect voor vrouwen.” Deze sterke gevoelens tonen aan hoe betrokken de fans zijn bij het programma en de deelnemers.

Dit zeggen oud-deelnemers:

Niet alleen de fans hebben een mening over de aankomende ‘All Stars’-editie, ook enkele voormalige deelnemers hebben gereageerd. Tasha, die nog steeds gelukkig is met Andrew die ze in de show heeft ontmoet, zegt: “Dit wordt legendarisch!” Sam Bird, die momenteel in een relatie zit en dus waarschijnlijk niet zal deelnemen, voegt toe: “Het lijkt wel een beetje op ‘Ex On The Beach’.”

Ondertussen zijn in Nederland de camera’s alweer aan het rollen voor een nieuw seizoen van ‘Love Island’.

↡ Bekijk hier de video ↡