Skip to main content

Lio Verborgh en Marvin Trentels, bekend van hun deelname aan Love Island, zijn kersverse ouders geworden! Ze deelden het fantastische nieuws op Instagram en zijn duidelijk helemaal in de wolken met hun nieuwe gezinslid, een zoontje genaamd Jack.

Lio en Marvin

Marvin is helemaal onder de indruk van Lio en hoe zij de afgelopen negen maanden de zwangerschap heeft doorstaan. Op zijn Instagram Stories zegt hij: “Je gaf me zonet het mooiste wat ik ooit kon krijgen. Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe trots en blij ik met je ben. Je hebt dat echt super gedaan!” Maar Marvin gaat nog een stapje verder. Hij doet een mooie belofte aan Lio: “Ik beloof je dat ik de beste vader zal zijn voor Jack en dat ik dit moment voor altijd zal koesteren. Jij bent mijn alles.”

Liefde gevonden op Love Island

Lio en Marvin leerden elkaar kennen tijdens hun deelname aan Love Island in 2022. En de liefde? Die sloeg toe in Casa Amor! Toch waren er geruchten dat de twee elkaar al eerder kenden, vooral omdat ze al eerder op elkaars social media hadden gereageerd. Maar of dat nu zo is of niet, het lijkt erop dat deze twee echt voor elkaar zijn gemaakt.

Love Island: Wie is nog samen

Het is niet altijd makkelijk voor realitykoppels om samen te blijven na het programma. Maar Lio en Marvin bewijzen dat het wel kan. Zij zijn nog steeds gelukkig samen, in tegenstelling tot sommige andere koppels uit dezelfde serie. De winnaars Jotti en Cas, bijvoorbeeld, zijn niet meer samen. Cas is nu een item met oud-Islander Esmee, die in Love Island 2021 meedeed. Esmee’s ex, Job, heeft zelfs een comeback gemaakt in een nieuw seizoen van de show.

↡ Bekijk hier de video ↡