Skip to main content

McDonald’s, bekend om zijn lekkere snacks, heeft iets nieuws voor alle fans! Deze maand is het menu verrijkt met een aantal nieuwe snacks die vooral de vegan liefhebbers zullen aanspreken. Ja, je leest het goed, zelfs de bekende McKroket is er nu in een vega-variant!

Nieuwe snacks McDonald’s

Vanaf 5 september kunnen bezoekers van McDonald’s genieten van maar liefst vier nieuwe producten zonder vlees. Dit zijn:
Veggie Chicken Honey Mustard Salad
McPlant Steakhouse
Veggie Nuggets
Meatless McKroket

De toevoeging van deze items betekent meer variatie en keuze voor de klanten. Terwijl de Veggie Nuggets en de Veggie Chicken Honey Mustard Salad vast in het menu komen, zijn de McPlant Steakhouse en de Meatless McKroket voor een korte periode beschikbaar. Deze veranderingen laten zien hoe McDonald’s zich blijft aanpassen en innoveren voor zijn klanten.

mcdonald's snacks

Nieuwe producten

Dolly van den Akker, Impact Director bij McDonald’s Nederland, is opgewonden over de nieuwe producten. Volgens haar luistert McDonald’s altijd naar de klanten en probeert het bedrijf leiderschap te tonen in de fastfoodsector. Zo hebben ze eerder al gezonde keuzes, zoals fruit en groenten, toegevoegd aan hun Happy Meals. Nu, met de nieuwe vega-producten, wil McDonald’s de klanten uitdagen om een andere optie te proberen. Dolly verzekert dat deze vega-opties net zo lekker zijn als de originele versies.

McDonald’s Snacks

De Meatless McKroket heeft een speciale verandering ondergaan die het waard is om te benadrukken. In plaats van het gebruikelijke draadjesvlees, wordt er nu gebruik gemaakt van jackfruit. Dit ingrediënt geeft een unieke smaak en textuur aan het broodje. Hoewel het een tijdelijke verandering is, blijft de smaak van de McKroket herkenbaar en heerlijk.
Dus, voor iedereen die nieuwsgierig is naar deze nieuwe vega-opties, is het tijd om McDonald’s te bezoeken en ze uit te proberen. Wat denk jij, wordt de Meatless McKroket jouw nieuwe favoriet?

↡ Bekijk hier de video ↡