Tegenwoordig kom je er niet onderuit, de verandering van het klimaat. Overal wordt verteld hoe je zo milieuvriendelijk mogelijk kan leven. Minder lang douchen, recyclen, je eigen schijt als compost gebruiken, noem het maar op. Nu willen wij best ons steentje bijdragen, maar sommige tips gaan echt bizar ver. Daarom hebben wij de gekste duurzaam leven tips voor jou op een rijtje gezet.

Verf je muren wit, zo zet je minder lichten aan: nee zwart is gewoon mijn lievelingskleur, past bij m’n hart.

Minder TV kijken: uhh ja zie je het al voor je? En tempa zeker missen, dacht het niet.

Als je je telefoon niet gebruikt, zet dan het internet op je telefoon uit. Hierdoor loopt je telefoon minder snel leeg en hoef je die dus minder op te laden: Wat nou als je het appje van je crush mist, no way.

Gebruik borstvoeding van een andere vrouw, zo bespaar je op flesvoeding: GADVERDAMME.

Gebruik samen één tandenborstel om te besparen op tandenborstels: mensen die dit doen, krijg jeuk.

Alleen maar water drinken: ik en geen wijn meer drinken, HAHA.

Wc-papier meenemen uit openbare gelegenheden: Hoe bedoel je gierig. Wel facking slim trouwens!

Stop met douchen, alleen nog wassen aan de wastafel: Ja, nee, dit gaan we dus mooi niet doen. Onder de douche treed ik altijd op, dit gaat gewoon door.

Mensen doen tegenwoordig de gekste dingen om duurzaam te leven, maar er bestaat ook zo iets als te ver gaan stelletje mafkezen. Er zijn ook kleine dingetjes die je kunt doen, zoals afval scheiden, de verwarming een tikkeltje zachter zetten en groene stroom gebruiken van Energiedirect.nl bijvoorbeeld. Als we allemaal eventjes van onze luie reet afkomen en hier wat aan doen, sterven er hopelijk minder baby ijsberen.

Schrijver Rumagadmin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.