Do’s & Dont’s bij online openingszinnen

We weten nu wel dat de eerste indruk bij online daten een cruciale rol speelt, maar op het gebied van openingszinnen valt er nog veel te halen. Daarom geven wij hier even een lesje “Goede openingszinnen”, zodat we klassiekers als: “als jij een hamburger was, zou ik je McBeauty noemen,” eindelijk kunnen vermijden.

1. Zeg iets over het profiel van de ander

Ik snap dat je niet altijd zin hebt om het hele profiel van iemand door te zoeken zodat je er wat leuks over kan zeggen, maar het is wel tijd dat we “Hey hoe is het?” een keer achter ons gaan laten. Dus geef een complimentje over zijn/haar profielfoto of profieltekst. Easy does it.

2. Doel niet gelijk op seks

Het is echt niet erg dat je maar voor één ding op een datingapp zit, maar als je echt resultaat wil, begin er dan niet gelijk over. Misschien denken jullie nu: uhh dat weten wel ook wel, maar single mannen van Nederland, “150 voor 1 avond?” of “ik werd meteen geil toen ik je foto zag,” wijst op heel iets anders. Er zijn ook genoeg dames die op zoek zijn naar een one-night stand, maar wij zijn de jagers tegenwoordig. Dus maak het ons alsjeblieft niet zo makkelijk!

3. Stop met kinderpraat

Datingsites en apps zijn 18+ dus we zijn geen ‘meisjes’ meer. STOP met kinderpraat! Als ik nog één keer “Hallo mevrouwtje wat heb je mooie oogjes en haartjes” hoor gooi ik mijn telefoon van het balkon. Kinderpraat is NIET sexy. Het is zelfs een beetje creepy. En voor de mensen die nu denken; ‘Is toch cute?’ Misschien, heel misschien is het cute als je een relatie hebt met iemand, maar online is het just wrong!

4. Daag iemand uit.

Ook al ben je the next Arie Boomsma of Doutzen, een knappe kop is niet meer genoeg. We willen meer! Daag iemand uit. Hier een hand picked voorbeeld:

‘A of B?’
Het is super simpel, maar mensen reageren hierop omdat wij allemaal stiekem van binnen mega nieuwsgierig zijn. Zorg er wel voor dat je na deze reactie een goed verhaal hebt 😉

 

Share

Geef een reactie