Skip to main content

Duncan Laurence, de 29-jarige zanger die internationale faam verwierf na zijn overwinning op het Eurovisie Songfestival, heeft onlangs een nieuw hoofdstuk in zijn liefdesleven geopend. Hij is in het huwelijksbootje gestapt met zijn geliefde Jordan Garfield, en fans over de hele wereld hebben een glimp opgevangen van de feestelijkheden via sociale media.

Verloving

Sinds 2020 zijn Duncan en Jordan verloofd en hun naderende huwelijk was al een tijdje geen geheim meer. Duncan heeft altijd een open hart gehad over zijn persoonlijke leven, vooral in de media. Tijdens het songfestival van dit jaar onthulde hij dat hij en Jordan van plan waren om in datzelfde jaar nog in Zweden te trouwen. Duncan, die de wereld betoverde met zijn songfestivallied “Arcade”, heeft duidelijk aangegeven dat liefde en authenticiteit centraal staan in zijn leven en carrière.

Bruiloft Duncan Laurence

De bevestiging van hun huwelijk kwam via verschillende Instagram-accounts, waaronder die van Duncan zelf en een van zijn vriendinnen, jels.ke. De foto’s toonden een stralende Duncan die zich klaarmaakte om het ‘ja-woord’ te geven en later vierend met een fles champagne. Jels.ke omschreef het paar liefdevol als “The most beautiful couple”.

De relatie van Duncan en Jordan heeft fans en media al lang gefascineerd. Hun liefde voor elkaar is niet alleen zichtbaar in hun dagelijkse leven, maar ook in de muziek en teksten die Duncan schrijft. Met zijn oprechte emoties en het vermogen om diepgaande relaties te creëren, is Duncan niet alleen een talent in de muziekindustrie, maar ook een inspirerend voorbeeld voor velen.

↡ Bekijk hier de video ↡