Skip to main content

De ruzie tussen Jonna en Lex in Ex on the Beach blijft de kijkers bezighouden en er wordt volop over gediscussieerd. De discussie ontstond toen Jonna volhield dat Lex op het “waterbed” moest slapen, oftewel het matras van Cynthia dat eerder in het water was gegooid. Dit leidde tot een enorme ruzie tussen hen. Eerder had Giorgina ook al gereageerd op de commotie door een glas drinken in het gezicht van Lex te gooien, omdat ze “voor haar maatje wilde opkomen”. Nu kijken Jonna en Lex samen terug op alle ophef.

Het conflict

De twee zijn samen te gast bij Ex on the Beach: De Afterparty van Rumag, waar ze eindelijk zelf kunnen reageren op hun ruzie. Hoe gaat het nu met hen? “Wel goed, denk ik nu. Dat is achteraf anders. Je leeft in een soort bubbel en er gebeuren heel veel dingen. Achteraf vergeef je alles gewoon, denk ik. Mij interesseert het niet zoveel,” aldus Lex.

Volgens Jonna boterden ze vanaf het begin al niet echt goed met elkaar, wat betekent dat er al meer aan de ruzie voorafging: “Je krijgt van alle kanten informatie. Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet helemaal meer weet hoe het gebeurd is. We hadden een tekort aan bedden. Marc Junior kwam met het idee om het bed te ruilen.” Uiteindelijk heeft Jonna besloten Marc te helpen, zodat Brandy, de ex van Marc, op een normaal bed kon slapen.

Kinderachtig

Desondanks geeft Jonna toe dat zijn actie behoorlijk kinderachtig was en dat hij spijt heeft van hoe ver het is gegaan. “Maar je leeft zo in een bubbel. Je zit 24/7 op elkaars lip. Er is behoorlijk wat alcohol in het spel en je wordt opgezweept,” legt hij uit.

Spanningen

De ruzie tussen Jonna en Lex lijkt te zijn ontstaan door allerlei spanningen en ongemakken die voortvloeien uit de intense omgeving van het programma. Nu ze terugkijken op de ruzie, lijken ze meer bereid te zijn om het bij te leggen. Het is duidelijk dat de bijzondere omstandigheden van Ex on the Beach bijdragen aan dit soort confrontaties. Voor de kijkers blijft het spannend om de ups en downs van de deelnemers te volgen en te speculeren over hoe hun relaties zich zullen ontwikkelen in de volgende afleveringen.

↡ Bekijk hier de video ↡