Skip to main content

Megan Desaever, vooral bekend van haar deelname aan ‘Temptation Island’, werd recentelijk een boeiend onderdeel van de cast van ‘Ex On The Beach’. In een onthullende video op ParraPLAY vertelde Megan hoeveel geld ze heeft uitgegeven aan haar uiterlijk.

Megan en Joey

‘Ex On The Beach’ bood Megan meer dan alleen een nieuw platform om zichzelf te laten zien. Ze vond er ook liefde in de armen van mede-deelnemer Joey. Hun relatie voegde een extra laag toe aan het toch al dramatische seizoen, waardoor kijkers aan het scherm gekluisterd bleven. Hoewel Megan en Joey de show nu hebben verlaten, zal hun tijd in ‘Ex On The Beach’ niet snel worden vergeten.

Ex On The Beach

‘Ex On The Beach’ is een uniek realityprogramma waarin acht single mannen en vrouwen naar een luxe vakantieparadijs worden gestuurd in de hoop op een zomer van liefde en plezier. De twist? Net als ze zich settelen en beginnen te genieten, worden ze geconfronteerd met hun exen die ‘uit de zee’ opduiken. Het is een cocktail van emoties, romantiek, en drama die de deelnemers – en de kijkers – op hun tenen houdt.

Temptation

Hoewel Megan nu vooral bekend staat om haar tijd in ‘Ex On The Beach’, begon haar reis in de realitytelevisie met ‘Temptation Island’. In deze show werden de deelnemers, waaronder Megan, onderworpen aan de ultieme relatietest. Het bleek een springplank voor Megan, en leidde uiteindelijk tot haar deelname aan ‘Ex On The Beach’.

↡ Bekijk hier de video van ParraPLAY ↡

@parra_play Vinden jullie €6000 te veel?🫣 #megan #exonthebeachdoubledutch #exonthebeach #eotb #temptationisland #temptationislandnl ♬ original sound – ParraPLAY

↡ Botoxbehandeling gaat gigantisch fout bij Shirley ↡