Skip to main content

Het spannende negende seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is deze week tot een spectaculair einde gekomen. Eerder hebben we gedeeld hoe het nu met de koppels gaat, maar hoe voelen zij zich erover? Michelle vertelde het in De Beach Bar!

Exclusief of toch niet?

Zoals we al snel zagen, is dat Dylan en Michelle het al snel goed met elkaar konden vinden. Later besloten ze exclusief met elkaar te zijn en spraken ze af geen dingen met anderen te doen. Dat duurde niet lang, want die avond ging Dylan meteen de mist in. Hij dook het bed in met Janey en daar was Michelle helemaal niet blij mee.

Verraden

Michelle was allesbehalve blij toen ze hoorde dat Dylan een pikante nacht had beleefd met haar vriendin Janey. Jaloezie overviel haar en ze voelde zich bedrogen. “Ik vond het gewoon nep”, verklaarde ze vol ongeloof. “We hebben er later goed over gesproken, maar ik vind het gewoon nep van hen beiden. Iedereen wist toch dat er iets speelde tussen Dylan en mij?!”, zegt ze in De Beach Bar.

Tijd voor wraak

Hoewel Michelle eerst heel boos leek over het slippertje van Dylan, leek ze het snel vergeten te zijn. Zo zocht ze meteen contact op met Marc-Junior en voor ze het wist waren ze aan het zoenen. “Het was een vorm van revanche, maar eigenlijk wilde ik hem hoe dan ook al een keer zoenen”, bekent ze eerlijk. Hoewel de twee zich niet hebben gehouden aan de exclusiviteitsafspraak, besloten Dylan en Michelle de laatste nacht in Ex on the Beach toch samen door te brengen. Terug in Nederland en België hebben ze elkaar nog wel gezien, maar een waarschijnlijke relatie zat er niet in.

↡ Bekijk hier de video ↡

Beeld: MTV