Skip to main content

In ‘The Estate’ proberen twee zussen hun terminaal zieke en verschrikkelijk irritante tante voor zich te winnen om zo kans te maken op een enorme erfenis.
Zin in een hilarische film met dit druilerige weer? Dan is ‘The Estate’ eentje om te onthouden. Want van deze film, de nieuwe comedy van de makers van Sex and the City, krijg je gegarandeerd een lach op je gezicht. Al is het maar omdat een van de producenten Sarah Jessica Parker is.

The Estate

Macey en Savannah zijn zussen en zakenpartners die worstelen om hun bedrijf draaiende te houden. Maar als de twee horen dat hun rijke vervreemde tante Hilda terminale kanker heeft, komen ze direct in actie. Ze brengen een bezoekje aan tante Hilda om haar te helpen met als doel een deel van haar fortuin te erven. Maar de zussen  zijn niet de enige twee familieleden die die geld ruiken.. Als ze aankomen, ontdekken ze namelijk dat verschillende van hun neven en nichten hetzelfde idee hadden, en nu strijdt de familie om de genegenheid van tante Hilda. In een komische strijd proberen ze tantes lievelingsnicht of neef te worden voordat die haar laatste adem uitblaast.

Benieuwd hoe dat er aan toe gaat? Bekijk dan onderstaande trailer.

LEES OOK:
NOG GEEN PLANNEN VANAVOND? DE FILM FALL MOET JE ZIEN!

Leave a Reply