Skip to main content

Gravin Eloise van Oranje-Nassau, gravin van Amsberg, vierde onlangs haar 21ste verjaardag. De festiviteiten gingen niet onopgemerkt voorbij, met name dankzij de foto’s van haar en haar vriend die zijn verschenen in het weekblad Story. De foto’s tonen een liefdevol tafereel en lijken te bevestigen wat Eloise anderhalf jaar geleden in het LINDA.meiden Winterboek bekendmaakte: dat ze verliefd is en heel gelukkig met haar partner.

De foto

De bekende Story-fotograaf, Edwin Smulders, was degene die de foto’s maakte. Het stel werd gefotografeerd bij De Groene Draeck, het beroemde schip van prinses Beatrix. De prachtige foto’s, nu te bewonderen op de cover van Story, bieden een zeldzame blik op het privéleven van Eloise.

Het lijkt erop dat het niet alleen Eloise en haar vriend waren die genoten van de zeiltocht. Volgens het weekblad hebben de ouders van Eloise en prinses Beatrix zich bij het jonge paar gevoegd. De ontspannen, familiale sfeer is op de foto’s duidelijk zichtbaar, wat de lezers een glimp geeft van de sterke familiebanden binnen de koninklijke familie.

Bevestiging

Het management van Eloise heeft woensdag aan Shownieuws bevestigd dat de jongen die met Eloise is gefotografeerd inderdaad haar vriend is. In een verklaring zeiden ze: “Ze zijn heel gelukkig samen en hij kiest ervoor om verder uit de media te blijven”. Deze verklaring onderstreept het feit dat ondanks de openbare levensstijl van de gravin, haar vriend ervoor kiest om meer op de achtergrond te blijven, wat een bewonderenswaardige mate van respect voor elkaars persoonlijke ruimte en grenzen aantoont.

Heel verliefd

Terugkijkend op een interview dat Eloise anderhalf jaar geleden gaf aan het LINDA.meiden Winterboek, is het duidelijk dat ze altijd al openhartig was over haar gevoelens. “Ja, ik ben heel verliefd en het is ook aan met hem. Ik ben zo happy maar wil er niet te veel over loslaten”, zei ze. “Eigenlijk ben ik geen relatietype, ben snel op iemand uitgekeken. Ik dacht: hallo studentenleven, time to shine, omdat iedereen over die tijd zegt: ‘Je gaat helemaal los.’ Maar toen kwam hij op mijn pad, en het voelt echt zo goed.”

Het is niet de eerste keer dat Eloise en haar liefde in de schijnwerpers staan. Vorig jaar stond ze op de cover van weekblad Privé, waar ze te zien was in een intiem moment met haar partner. Ondanks haar terughoudendheid om te veel te delen, blijft Eloise oprechte momenten met haar publiek delen. Dit biedt een verfrissend en eerlijk beeld van haar leven, dat verder gaat dan alleen de glamoureuze kanten van het zijn van een gravin.

↡ Bekijk hier de video ↡