Je hebt twee soorten mensen: van die types die op 1 december al netjes al hun kerstcadeautjes en andere inkopen binnen hebben en je hebt mensen die op de laatste dag voor kerst nog stad en land af gaan op zoek naar cadeautjes. Val je in de laatste categorie? Fuck dan heb je even pech want vorige week gingen ineens alle winkels dicht. Dan kan je je moeder verrassen met een douchegel van de supermarkt of een zelfgemaakte kaart, maar als je een iets origineler cadeau wilt moet je vooral even verder scrollen. Wij hebben de leukste cadeautips voor je op een rij gezet. 

Beste vriend(in) – Lievelings Idioot
Een leven zonder je beste vriendin is net zoals een feestje zonder wijn: niks aan. Dus je best friend verdiend een leuk cadeautje! En kan je je die gebroken best friends vriendschapsarmbandjes van vroeger nog herinneren? Wij hebben een veel leukere optie voor je. Om jullie vriendschap te vieren geef je er deze ‘forever connected’ armband. Of wat dacht je van de Lievelings Idioot armband? 

Lover – Romantische avond
Love don’t cost a thing.. zong Jennifer Lopez in de jaren 90. Tuurlijk liefde draait niet om geld, maar toch vinden we het met zijn allen maar wat leuk om een cadeautje onder de kerstboom te krijgen. Nu kun je je vriend(in) natuurlijk verrassen met parfum, horloge of een nieuwe trui. En dat is best leuk. Maar grote kans dat jullie de afgelopen tijd teveel op elkaars lip hebben gezeten. Dus het is tijd om jullie love life een beetje op te spicen. Dat kan met leuke speeltjes (LINK EASYTOYS??), maar voor de extra romantiek is het altijd goed om je geliefde te verrassen met een speciale hotelovernachting. Perfect voor kerstavond of derde kerstdag. Nog op zoek naar een leuk hotel? We hebben de leukste hotels voor je op een rij gezet. 

Broer/Zus – Stille Hint
Voor je grote broer/zus die het maar wat leuk vind om je het hele jaar belachelijk te maken. Dit jaar kan je hem natuurlijk weer sokken geven (maar dat cadeau is wel erg 2001). Geef hem dit jaar deze stille hint cadeau.

Neefje en nichtje – Heel slim cadeau
We weten uit betrouwbare bron dat je kinderen onder de 10 jaar nooit blij maakt met boeken of kleding. Ik bedoel laten we eerlijk zijn vroeger wilde jij ook gewoon de nieuwste Hitzone-cd, Barbies of een Nintendo-Wii. Wil je punten scoren bij je neefjes of nichtjes? Geef ze dan speelgoed: Pokemon kaarten of Lego doet het goed bij de jeugd. Wil je vooral punten scoren bij je oom en tante? Dan geef je ze wel lekker een warme trui cadeau. 

(Schoon) moeder/vader – Steun de lokale ondernemers
Heb je geen idee wat je voor je schoonouders moet kopen? Met eten en drinken zit je 9 van de 10 keer altijd goed! Dus steun de lokale ondernemers en bestel een fles wijn bij je lievelings wijnhandel, kaaspakket bij de kaasboer of laat een diner-pakket van je favoriete restaurant bij ze thuis bezorgen.

Voor je vriendengroep
We know! Duhhhh, het liefst wil je met kerst gewoon lekker met al je vrienden en familie vieren. Eerst uitgebreid vreten en daarna op Tweede Kerstavond nog de kroeg in. Maar dat gaat gaat hem niet worden. *cry* Wat je wel kan doen is je vrienden het Drankspel Te Veel info drankspel toesturen, fles wijn erbij, ZOOM -meeting aan en dan heb je toch nog iets wat op een avondje uitgaan lijkt. 

DIT VIND JE OOK LEUK: DIT ZIJN DE 10 GROOTSTE IRRITATIES TIJDENS HET THUISWERKEN