Skip to main content

We hebben Leslie Keijzer allemaal leren kennen door het programma Echte Gooische Moeders. Het is een jaar geweest waarin ze veel heeft bereikt, zoals het overwinnen van haar vliegangst en het werken aan haar gezondheid. En nu heeft ze weer iets bijzonders te vertellen op Instagram!

Leslie Keijzer in Echte Gooische Moeders

De realityserie heeft voor veel kijkplezier gezorgd. We hebben gezien hoe Leslie en de andere Gooische moeders – Florine, Bo, Pauline en Kimberly – samen de mooie en moeilijke momenten van het leven deelden. De serie liet ook zien dat, ondanks hun luxe levensstijl, ze ook worstelen met allerlei uitdagingen.

Emotionele momenten Leslie Keijzer

Een van de meest emotionele momenten in de serie was toen Leslie vertelde over de depressieve gevoelens die ze kreeg na de geboorte van haar zoontje, Moises. We zagen haar openlijk praten over hoe ze zich voelde. Ze zei: “Ik wilde laten zien hoe het echt met me ging. En niet doen alsof alles goed gaat als dat niet het geval is.” Leslie legde uit dat veel van haar gevoelens kwamen doordat ze zichzelf zo veel druk oplegde. Ze wilde alles perfect doen. Het goede nieuws is dat het nu veel beter met haar gaat. En ze heeft besloten om haar verhaal op een andere manier te delen: door een boek te schrijven!

Een nieuw avontuur

Op Instagram schrijft ze: “IK GA EEN BOEK SCHRIJVEN! Ik kan het bijna niet geloven. Ik wil alles vertellen over mijn ervaringen met mijn depressie na de geboorte van mijn zoontje. Ik hoop dat mijn verhaal andere moeders kan helpen, en dat het ook mensen bereikt die hier nog nooit van hebben gehoord. Wil dat taboe doorbreken.” Ze belooft ook om ons op de hoogte te houden van haar schrijfproces. Wat een spannende nieuwe stap voor Leslie!

Leslie’s bericht kreeg heel veel lieve reacties. Vele vrienden, haar partner Govinda (of Goof) en natuurlijk haar Gooische vriendinnen feliciteerden haar. Florine schreef: “ZO TROTS OP JOU”, Pauline zei: “gefeliciteerd!” en Goof vertelde hoe trots hij op haar was. Wat een mooie steun voor Leslie!

↡ Bekijk hier de video ↡