Skip to main content

Heb je de Foodhallen in Amsterdam en de Markthal in Rotterdam al helemaal uitgespeeld? Zet dan Tilburg als volgende bestemming op je lijstje, want daar is de Gourmet Market Central Station geopend.

Gourmet Market Central Station

Het pand ligt op een steenworp afstand van het centraal station in Tilburg en is enorm groot. Er is plek voor 850 mensen en als je nog geen keuzestress had over wat je iedere avond moet eten, dan krijg je dat hier wel. In deze enorme foodhall vind je op dit moment twaalf verschillende keukens. Van Hollands tot seafood en van Grieks tot Japans: de Gourmet Market Central Station is van alle markten thuis. Wij denken dat we maar gewoon twee weken lang iedere keer iets nieuws uit moeten proberen, want kiezen wordt onmogelijk met dit heerlijke assortiment aan eten. Gelukkig is de foodhall dinsdag t/m zondag geopend vanaf 12.00 uur tot middernacht, dus tijd genoeg om langs te gaan.
https://www.instagram.com/p/CT4WOGRIwjV/
Nog niet alle keukens zijn gevuld, dus als jij nog een leuk foodconcept hebt? Wie weet proeft dan wel heel Tilburg (en omstreken) jouw lekkere eten. Sounds good, right?

LEES OOK:

YUMMY! BIJ DIT RESTAURANT KUN JE ONBEPERKT CARPACCIO ETEN

Beeld: RUMAG Travel & Pexels