Skip to main content

Ben jij klaar met die kutkinderen aan de deur die bedelen om snoepgoed en verlang je naar echte horror tijdens Halloween? Vlucht dan naar de bioscoop voor de film Prey for the Devil. 

Moet je ’s avonds nog alleen op de fiets naar huis en ben je als de dood duivelse verschijningen? Zorg dan voor een fietsmaatje.

Prey for the Devil

Oke het is misschien niet de ideale film voor je eerste date, maar voor wie een lekkere horror wel kan waarderen is deze film een must. De film gaat over de jonge non Ann, die ervan is overtuigd dat duivelsuitbanning (exorcisme) haar roeping is. De katholieke kerk heeft haar school heropent om priesters op te leiden tot dit exorcisme. Maar helaas voor haar mogen alleen mannen deze school volgen volgens de katholieke regels. Een professor erkent de gave van Ann en besluit haar in het geheim te trainen. Op dat moment komt ze oog in oog te staan met een strijd om de ziel van een jong meisje. Dit jong meisje is bezeten met een demonische kracht (de duivel) die een mysterieus verband heeft met het verleden van Ann. Al snel realiseert Ann dat de duivel het meisje precies heeft waar hij haar hebben wil…

Vanwege Halloween gaat deze film in het weekend van 28 oktober in de voorpremière. Vanaf 17 november is hij overal in de bioscoop te zien!

Benieuwd naar de film? Kijk hieronder de trailer!

LEES OOK:

BEN JIJ EEN ECHTE HARRY POTTER FAN? DEZE FEITJES WIST JE SOWIESO NOG NIET

Leave a Reply