Skip to main content

Eerder deze week kwam naar buiten dat het niet goed ging tussen de vriendschap van Michella Kox en Louisa Janssen. Echter lijkt het er nu op dat het weer goed zit tussen de twee.

Ruzie Michella Kox en Louisa Janssen

Nadat oplettende volgers het erg stil vonden rond de twee, hebben Michella en Louisa duidelijkheid gegeven over hun situatie en dat er inderdaad iets niet goed zat tussen hen. Zo vertelde Michella ddat Louisa iets heeft gedaan waardoor ze gekwetst is. Ze wilde niet precies vertellen wat er is gebeurd, maar zegt wel: “Louisa heeft me pijn gedaan. We hebben geen ruzie, maar ik wil even afstand nemen. Het is beter om elk onze eigen weg te gaan.” Ze benadrukt dat ze nooit iemand zou pijn doen die ze liefheeft, ook Louisa niet.

michella kox en louisa janssen

Weer koek en ei?

Echter lijkt het erop dat de twee het weer gaan proberen. Zo plaatst Michella nu op social media dat zij een goed gesprek hebben gehad samen en ervan overtuigd is dat Louisa haar niet meer zo pijn zou doen. ‘’Soms moet je mensen een tweede kans geven. Iedereen maakt fouten, ik ook genoeg. Dus we gaan nu rustig verder kijken wat de toekomst brengt’’, schrijft ze.

Michella Kox over liedje Louisa

Dat is niet het enige wat Michella plaatst. Ze moedigt haar volgers ook aan om het nieuwe liedje van Louisa te beluisteren. ‘’Maar dat nummertje van haar is leuk en nu op Spotify te beluisteren… dus als je naar mij luister, vergeet niet om haar nummer Bonjour Madame te luisteren’’. Ook waarschuwt ze haar vriendin nog een keer: ‘’Ik gun jou een wereld hit met Eurosongfestival alles. Maar als je me nog een keer pijn doet, gooi ik je ramen uit.’’ Bij de post staat een video waarbij Michella Kox en Louisa Janssen dansend te zien zijn.

↡ Bekijk hier de video ↡